USB on the go

10-12-2014
usb on the go.jpg

Wist u dat u onze USB sticks vaak ook op uw telefoon kunt gebruiken? Dit kan via USB On the go, vaak ook afgekort als OTG. Met USB On the go kunt u met behulp van een speciale kabel usb sticks op uw telefoon aansluiten. De ene kant van de kabel past in de micro of mini USB poort van uw telefoon en aan de andere kant zit een standaard USB aansluiting. Als u een USB stick in deze aansluiting steekt, herkent uw telefoon deze en toont deze als extra schijf.

Zo kunt u bijvoorbeeld uw foto’s makkelijk overzetten naar uw USB stick of extra muziek meenemen voor op vakantie. Ook kunt u naast USB sticks andere USB apparatuur aansluiten op uw telefoon, maar welke apparatuur werkt, is afhankelijk van uw telefoon. Ook werkt USB On the go niet op elke telefoon. De S reeks van Samung, Z van Sony, G van LG en One van HTC worden ondersteund.

Usbstick.nl levert zelf niet direct OTG kabels, maar u kunt altijd informeren als u interesse heeft. Dan zullen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen, want er is altijd iets te regelen.

Uitgelicht

Mini USB stick Shuffle Houten USB stick Boek USB Stick Twist frosted
     
2GB vanaf € 2,93
8GB vanaf € 3,19
2GB vanaf € 3,72
8GB vanaf € 4,00
2GB vanaf € 3,17
8GB vanaf € 3,46