USB pen laserpointer, een echte alleskunner

12-07-2009
luxe-usb-pen-laserpointer.jpg

Moderne mensen willen graag op alles voorbereid zijn maar het liefst met zo min mogelijk spullen slepen. Wij als usb stick groothandel zijn van mening dat wij een verplichting hebben naar u toe om u op de hoogte te houden van de nieuwste marktontwikkelingen, trends en hypes. Wij zijn dan ook trots om u op de voordelen te wijzen die onze relatiegeschenken u te bieden kunnen hebben.

Een echte alleskunner en één van de meest multifunctionele usb sticks op de markt verkrijgbaar is onze USB laserpointer die in staat is om uw all-in-one gadget te zijn. Met onze USB pen laserpointer beschikt u over een artikel die is voorzien van een laserpointer, usb stick (in verschillende capaciteiten verkrijgbaar) en een prima schrijvende balpen. Op deze manier heeft u uw digitale gegevens bij de hand, u bent in de gelegenheid om te schrijven en u heeft een laserpointer tot uw beschikking die prima te gebruiken is voor bijvoorbeeld congressen. U heeft dus niet een usb pen, laserpointer en een usb stick los in uw zakken maar gewoon alles makkelijk in 1 pen verwerkt.

USB Stick laserpointer als relatiegeschenk

De usb pen laserpointer is niet alleen ideaal voor eigen gebruik maar ook prima in te zetten als relatiegeschenk. Het doel van een relatiegeschenk is over het algemeen reclame maken voor uw bedrijf en het laten blijken van waardering, hoe kunt u dit nou beter doen dan door het geven van een geschenk waar men ook echt wat aan heeft. De USB pen zal regelmatig tevoorschijn komen bij uw relatie wat ook andere mogelijke prospects weer aan zal spreken. Kortom een prima cadeau wat met een brede lach zal worden ontvangen. Om het helemaal compleet te maken verpakken wij alle USB pennen in een prachtige zilveren geschenkverpakking.

Personaliseren d.m.v. bedrukken of graveren

De reden om een USB pen met laserpointer weg te geven is over het algemeen om reclame te maken voor uw bedrijf of organisatie. Om ervoor zorgen dat uw naam nog beter blijft hangen is het aan te raden om uw pen te personaliseren met een reclameboodschap, logo en/of firmanaam.

Uitgelicht

USB stick Shirt USB-stick Twist Recycle USB sleutel Home
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18