USB sleutel Home, een origineel relatiegeschenk

10-08-2011
usb-stick-Sleutel-als-relatiegeschenk.jpg

De USB sleutel Home is goed inzetbaar als relatiegeschenk voor iedereen die werkzaam is in de woningbranche; als makelaar, vastgoedhandelaar, projectontwikkelaar of woning-coöperatie wilt u de aandacht trekken van potentiële kopers of huurders. Op deze manier kunt u op sterke wijze uw boodschap de wereld insturen.

Heeft u net met geïnteresseerde een huis bekeken, dan kunt u na afloop van de bezichtiging de USB sleutel Home meegeven waarop een digitale brochure met alle informatie over het object staat. Zo kan uw klant deze informatie thuis nog eens op het gemak doornemen. Ook voor nieuwbouwprojecten uitstekend inzetbaar, tijdens een presentatie bijvoorbeeld. Zo kunt u alle betrokkenen, zoals de gemeente, bouwbedrijf, aannemer, architect en collega's, op de hoogte stellen van de bouwplannen. Neemt u deel aan een beurs of evenement dan kunt u de USB sleutel Home uitdelen aan de bezoekers die naar uw stand komen.

Maar ook als u in een andere sector werkzaam bent, kunt u deze onze sticks gebruiken. Gaat uw bedrijf of organisatie binnenkort verhuizen naar een nieuw pand, dan is het een leuk idee om al uw medewerkers een USB sleutel Home te geven. U kunt deze combineren met een sleutelhanger waaraan de sleutel van het nieuwe pand bevestigd is of plaats documentatie over de nieuwe werkplek, zoals een plattegrond met kantoorindeling, op de USB stick. Zo weten de medewerkers gelijk waar ze terecht komen en kunnen ze zich voorbereiden op de grote dag.

Uitgelicht

USB pen Laserpointer Houten USB stick Potlood USB Stick Twist
     
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,73
8GB vanaf € 3,99
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41