USB stick Twist, de absolute nummer 1

09-06-2011
3613-bedrukte-usb-stick-Twist-150.jpg

Er kan er maar één de winnaar zijn! Laten we er niet omheen draaien, de USB stick Twist blijft de favoriet onder de sticks. En hoe kan het ook anders; dit unieke model biedt vele mogelijkheden.

Met een opslagcapaciteit vanaf 128MB tot en met 16GB is er ruimte genoeg voor al uw bestanden, zoals documenten, foto's en video's. Zo heeft u alles bij de hand. Uiteraard ook leverbaar in uw eigen PMS kleur, zo sluit de stick naadloos aan bij uw huisstijl. Op die manier komt u professioneel uit de hoek met uw reclameboodschap. En met de bedrukking van uw logo of een reclametekst versterkt u dit nog eens.

Maar waar zit nou de twist in deze USB stick? Het metalen frame kunt u heel gemakkelijk over de connector heen schuiven zodat deze altijd beschermd is tegen beschadigingen. De flexibele kunststoffen behuizing kunt u volledig ronddraaien. U ziet het, met dit model kunt u alle kanten op!

De USB stick Twist is los leverbaar en in een kleine of grote geschenkverpakking. Zo heeft u verschillende mogelijkheden om de stick als reclamemiddel in te zetten. Door de USB stick los weg te geven heeft u een klein, maar praktisch premium tijdens een beurs of evenement. Voor een congres daarentegen is de kleine geschenkverpakking een leuke manier om uw gasten te bedanken voor hun aanwezigheid. Uw beste klanten en relaties kunt u dan weer verrassen met de grote geschenkverpakking. Deze luxe geschenkverpakking inclusief accessoires zoals USB kabel, nekkoord en drivers CD is een perfect relatiegeschenk om weg te geven.

Uitgelicht

Paris USB pennen met usb stick Aluminium USB stick Cem Full colour USB stick Doming
     
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65