USB stick Vliegtuig. Voor alle winterzonaanbidders en wintersporters!

18-12-2013
usb stick vliegtuig.jpg

De zomer zit er jammer genoeg weer op, evenals de zomervakantie dus. Het is een mooi seizoen geweest voor mensen die de zon hebben opgezocht, maar ook voor de thuisblijvers was het in Nederland genieten geblazen. Op dit moment worden de wintersportvakanties en de korte tripjes naar de zon alweer geboekt. Dit om de soms mistroostige herfst- en winterperiode in ons eigen land achter ons te laten en er eventjes helemaal uit te zijn. De diverse reisbureaus in de winkelstraten en ook online buitelen over elkaar heen met speciale winter aanbiedingen, de ene nog mooier en goedkoper dan de andere. Niet gek. Het gaat economisch nog altijd niet zo goed en ook de reisbranche merkt daar veel van. Mensen gaan minder duur en minder ver op vakantie, dus de reizen die geboekt kunnen worden zijn scherp geprijsd. De consument die in de winter het land wil ontvluchten kan hier mooi van profiteren. Veel winterreisjes worden gemaakt met het vliegtuig. Het is daarom leuk om als reisorganisatie, reisbureau of luchtvaartmaatschappij een leuk extra geschenk aan uw klanten te geven die een reis hebben geboekt. De bedrukte USB stick Vliegtuig is daarvoor speciaal op maat gemaakt. Een toepasselijk vliegtuigje met in zijn romp een handige USB stick.


Vliegensvlug bestanden opslaan met deze USB stick

De USB stick Vliegtuig is misschien wel één van de leukste reclame USB sticks in ons assortiment. Het vliegtuigje ziet er namelijk cartoonesk uit en straalt daarmee humor en speelsheid uit. Precies het ontspannen gevoel dat u bij uw klanten op wilt wekken wanneer ze aan u denken! De USB stick bedrukken met uw logo maakt hem helemaal af. De bedrukking maakt gebruik van het gehele oppervlak van het vliegtuigje waardoor het grappige hebbeding zonder twijfel op zal vallen!


State of the art techniek in een stevig jasje

Naast een leuk promotiemiddel zijn de bedrukte USB sticks Vliegtuig natuurlijk ook fully functional opslagsticks die klein zijn en dus in elke tas of koffer passen. Als extraatje kunnen ze ook als sleutelhanger geleverd worden voor nog meer transportgemak. Welke vorm u ook kiest, de sticks zijn altijd gemaakt van stevig plastic, stootvast en uitgerust met snelle, moderne chips. Zeer geschikt voor langdurig gebruik en het veilig opslaan van allerlei bestanden!

Uitgelicht

USB stick creditcard met flesopener Aluminium USB stick Cem USB stick sleutel LED
     
2GB vanaf € 3,64
8GB vanaf € 3,65
2GB vanaf € 2,16
8GB vanaf € 2,21
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13