USB stick als backup voor uw computercursus

08-07-2013
cursus-usb-171.jpg

Bedrukte USB-sticks zijn nog altijd een van de populairste bedrukte relatiegeschenken voor bedrijven en instellingen. Ze zijn klein, goedkoop en komen altijd wel van pas. Het weggeven van bedrukte usb sticks is een gemakkelijke manier om grote hoeveelheden informatie te verspreiden en mensen een leuk cadeautje mee te geven. Geschikt voor relaties als klanten, gasten en cursisten! Gelukkig heeft Usbstick.nl een ruime hoeveelheid USB-sticks in alle soorten en maten, zodat u met een USB-stick nog steeds origineel kunt zijn.

Bedrukte usbsticks in de les

Het digitale tijdperk is al een aantal jaar geleden begonnen. Dat betekent dat steeds meer dingen in het dagelijks leven via de computer en het internet worden geregeld. Dat is niet voor iedereen even gemakkelijk. Gelukkig worden er een hoop cursussen aangeboden om de technologische kennis van mensen bij te werken, denk aan de cursussen om een website te leren maken. Erg handig voor zowel priv├ęgebruik, maar ook als visitekaartje in uw beroepsveld.

Een cursus Joomla bijvoorbeeld, leert mensen om hun eigen website te maken en dat gaat natuurlijk niet in een of twee lessen. Het is daarom voor cursisten erg fijn om de informatie van de cursus en de oefeningen mee naar huis te krijgen. Bijvoorbeeld op bedrukte USB-sticks! Neem daarom eens een kijkje op de website Usbstick.nl. Niet alleen gewone USB-sticks zijn hier verkrijgbaar, maar ook sticks in opvallende kleuren en vormen en ze zijn allemaal te bedrukken met een logo.

U zult cursisten erg blij maken met een degelijke bedrukte USB-stick! Ze kunnen de informatie op de stick gebruiken om oefeningen opnieuw te doen en om in de toekomst als voorbeeld te gebruiken. U helpt uw cursisten daarmee een stap verder in het begrijpen van die ingewikkelde technische wereld.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. Of bel met onze klantenservice: 0315-632515. Na bestelling ontvangt u altijd een drukvoorstel van ons en pas als deze is goedgekeurd gaan wij daadwerkelijk over tot het bedrukken van de usb sticks.

Uitgelicht

Houten USB stick Future met sleutelhanger Custom made USB sticks USB stick Pilato
     
2GB vanaf € 2,65
8GB vanaf € 2,69
2GB vanaf € 3,64
8GB vanaf € 3,65
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13