USB stick als visitekaart

28-03-2013
usbvisitekaartje-155.jpg

Wat houdt een potentiële klant van uw bedrijf over, na afloop van uw bezoek? Misschien laat u soms een brochure, folder, of productmonster achter. Maar in de meeste gevallen, vooral na korte gesprekken is dat alleen een visitekaartje met daarop uw naam, logo, bedrijfsgegevens.

En juist na die korte ontmoetingen is een wereld te winnen met een mooi en origineel visitekaartje. Een tastbare overblijfsel aan uw bedrijf kan het verschil maken tussen vergeten worden of teruggebeld worden. Tussen een order of een misser. Tussen groei of stilstand.

Tegenwoordig kost het bijna niks meer om een opvallend visitekaartje te maken. Je ziet ze in tientallen uitvoeringen en formaten: minuscuul klein, traditioneel, of in het formaat van een bladwijzer. Iedereen heeft er zijn eigen theorieën over: sommigen kiezen voor een abstracte vormgeving met alleen de naam van het bedrijf, en anderen proberen er juist zo veel mogelijk tekst erop kwijt te kunnen.

Maar wat dacht u ervan om nou eens echt op te vallen met uw visitekaartje? Om zo’n indruk achter te laten op uw nieuwe relaties dat ze u niet meer kúnnen vergeten? Om gegarandeerd niet te verdwijnen in de pot met visitekaartjes op het bureau? Steel de show en kies voor een usb-stick als visitekaartje!

Bij usbstick.nl laat u voordelige memory sticks bedrukken die u weggeeft als namens u bedrijf. U heeft de keuze uit klassieke modellen, figuurtjes, of zelfs een usb-stick op creditcard formaat. Die past zo in de portemonnee! Denkt u eens aan de andere voordelen van een usb-stick als visitekaartje. U kunt zoveel informatie kwijt als u wil. U kunt er met de autorun-functie zelfs een bedrijfspresentatie erop zetten, die automatisch opstart als uw nieuwe relatie de stick gebruikt. Bestel vandaag nog het ideale visitekaartje voor uw bedrijf. Bel met telefoonnummer 0315-632515 (Stravers Promotions) voor meer informatie en een snelle offerte op maat.

Uitgelicht

Mini USB stick Shuffle USB stick Pilato USB sleutel Home
     
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18