USB stick in de frituurpan!

12-03-2013
usbfriteuse-120.jpg

Onlangs is er een USB stick uitgevonden die niet alleen bestand is tegen een gewicht van tien ton aan grote voertuigen, maar die ook een val in de frituurpan overleeft. In een filmpje is te zien hoe de frituurpan aan wordt gezet, waarna men vervolgens een mandje friet inclusief een sterke metalen USB stick in de pan laat zakken. Vijf minuten later is de friet klaar en de USB stick werkt nog prima. Goed, deze usb stick heeft dan ook een beschermkapje van zo’n sterke legering dat het temperaturen tussen de -30 en 200 graden Celsius overleeft.

Hoewel Usbstick.nl een rijk assortiment aan degelijke en leuke USB sticks heeft, zou ik deze toch maar niet in de frituurpan gooien. Ze zijn wel uitermate geschikt als relatiegeschenk, waarmee u uw relaties een handje helpt hun bestanden goed te blijven opslaan, zodat er niets verloren gaat. De USB sticks zijn er in alle vormen en maten en in vele leuke figuurtjes. Om toch in de frituurstemming te blijven kunt u zelfs uw eigen USB stick creƫren met Custom made USB sticks. Wellicht een USB stick in de vorm van een frietje?

Bovendien zijn de sticks ook uitstekend te bedrukken met uw bedrijfslogo. Hoe origineler de stick hoe meer die in het oog van voorbijgangers, vrienden, familie en kennissen geraakt. Daarnaast leent men een stickje gauw eens even uit. Zo kunt u bijvoorbeeld met uw frietjes of andere unieke bedrukte USB sticks velen bereiken, waardoor u ook nog eens reclame maakt voor uzelf. Maar laat ze maar niet in de buurt van een echte frituurpan komen!

Uitgelicht

USB Stick Twist USB Stick Twist frosted Twist Metallic USB
     
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57