USB stick met vluchtinformatie

26-12-2013
bedrukte usb stick.jpg

Op vakantie gaan is voor veel mensen de ultieme manier om te ontspannen. Dat is de bedoeling tenminste, want reizen brengt vaak meer stress mee dan van tevoren ingeschat was. USB sticks kunnen u helpen de vakantie nóg meer ontspannen te maken.

Veel informatie

Want het behelst nogal wat, een paar dagen tot weken van huis gaan. Zeker als dat betekent dat u met het vliegtuig naar een ander land vertrekt. Er komt veel belangrijke informatie op u af die u dient te onthouden. Wat was het vluchtnummer? Welk label staat er op uw reiskoffers? Waar is de auto geparkeerd? En heeft u de paspoorten nog bij u? En de vliegtickets, de hoteltickets, de reisplattegrond, het reisschema, enzovoorts enzovoorts. Wellicht bewaard u deze belangrijke papieren allemaal in zo’n handig buiktasje, maar óók die kan kwijtraken op een onbewaakt moment. En wat dan? Usb sticks kunnen uitkomst bieden.

Altijd uw belangrijkste papieren op usb stick bij  u

Veel van deze documenten hebben een digitale kopie. Tickets worden meestal digitaal aangeleverd: u heeft ze waarschijnlijk zelf nog geprint. Paspoorten kunt u inscannen, en uw reisschema zet u ook op de computer. Want dan wordt het ineens een stuk gemakkelijker. U kunt al deze documenten nu namelijk op één of meerdere USB sticks zetten. Op vliegvelden en in hotels is het bijna altijd mogelijk een computer te gebruiken. Met deze USB-stick kunt u dan altijd bij uw belangrijke papieren terecht. Dat scheelt een hele zorg!

Usbstick.nl wenst u een goede én veilige reis

Voor het geval u de usb stick mocht kwijtraken, is het slim deze reis USB stick goed te beveiligen. Daarvoor is veel software beschikbaar. Nog veiliger wordt het als u de USB stick laat bedrukken. Met uw contactinformatie, of die van het hele reisgezelschap. Als reisleider of reisbureau is het misschien zelfs een goed idee al uw klanten bedrukte USB sticks mee te geven. Bedrukt met uw logo maakt zo’n stick gelijk goeie reclame in binnen- én buitenland. Goeie reis!

Uitgelicht

Mini USB stick Shuffle Luxe USB stick pen Sydney USB stick Vliegtuig
     
2GB vanaf € 3,01
8GB vanaf € 3,25
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82