USB stick pen cadeau bij diploma uitreiking

25-01-2013
usbpen-96.jpg

Als uw leerling, kind, vriend, vriendin of familielid zijn of haar opleiding afrondt, is dat een belangrijk moment. Vaak wordt dat gevierd met een feestelijke plechtigheid: een diploma uitreiking. Voor iemand die net geslaagd is en een opleiding heeft afgemaakt, of dat nou de middelbare school of een vervolgopleiding is, is dat natuurlijk een bijzonder moment. Een cadeautje voor de geslaagde is dan ook niet meer dan passend. Helaas is het uitzoeken van een geschikt cadeau voor de meeste mensen nog altijd lastig. Bent u nog op zoek naar een leuk presentje? Kies dan eens voor een USB stick pen van Usbstick.nl!

Een pen is vaak een leuk cadeau voor bijzonder gelegenheden. Om echt origineel voor de dag te komen, is er de USB stick pen. Kijkt u eens in ons assortiment voor de verschillende, chique pennen die wij aanbieden. Met de pen kan niet alleen geschreven worden, maar hij kan ook gebruikt worden als USB stick. Om hiervan een mooi en persoonlijk cadeau te maken, kan de USB stick pen bovendien bedrukt worden! Een multifunctioneel USB cadeau en tegelijkertijd een leuk aandenken aan een bijzonder moment.

Een bedrukte USB stick pen is niet alleen geschikt voor mensen die een diploma uitreiking van een naaste hebben en daar een geschikt cadeau voor zoeken. Ook scholen en leraren kunnen kiezen voor een USB stick pen als afscheidscadeautje aan hun leerlingen of studenten. Laat de naam van uw school op de USB pen drukken. Uiteraard kunt u er daarnaast voor kiezen nog enkele foto’s of een mooie tekst op de USB stick te laten zetten. De studenten en hun ouders zullen zo een mooie herinnering meekrijgen na afloop van de diploma uitreiking. Een geschikte keuze bij een belangrijk moment in het leven van studenten. De deur naar de toekomst is geopend, een herinnering aan het verleden wordt dan beslist gewaardeerd!

Uitgelicht

Mini USB stick Twister USB stick Shirt Twist Metallic USB
     
2GB vanaf € 3,01
8GB vanaf € 3,25
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57