USB stick poppetjes

31-08-2011
USB-stick-poppetjes-als-relatiegeschenk.jpg

Echte blikvangers zijn de USB Dudes en USB Midgets. Deze grappige poppetjes zijn goed inzetbaar als premium tijdens een beurs of evenement. Met hun opvallende uiterlijk trekken ze ongetwijfeld de aandacht waardoor u op een ludieke manier uw bedrijf of product kunt promoten.

De USB Dudes zijn zeer flexibel; hun armpjes, beentjes en voetjes kunnen namelijk bewegen. De USB stick zit verborgen in het hoofd, deze kunt u makkelijk verwijderen in inpluggen in uw computer of laptop. De USB Midgets zijn de kleinere variant, ook weer met bewegende lichaamsdelen. Het verschil is dat de USB Midgets voorzien zijn van een handig koord, zodat deze makkelijk aan een sleutelbos bevestigd kunnen worden.

De USB Dudes en Midgets zijn verkrijgbaar in verschillende standaard beroepen, zoals zakenman, bouwvakker, chirurg of zuster. Een orgineel relatiegeschenk om uw bedrijf op de kaart te zetten. Vanaf 500 stuks kunt u de USB Dudes en Midgets een eigen uiterlijk en kleur meegeven, waardoor ze een persoonlijk tintje krijgen. De USB Dudes en Midgets zijn te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of reclametekst, die worden op de achterzijde van het poppetje geplaatst. Zo komt uw reclameboodschap duidelijk aan bij uw doelgroep.

Bij Usbstick.nl krijgt u de USB sticks standaard inclusief geschenkverpakking met venster een data upload tot 5mb. De memory sticks hebben een opslagcapaciteit variƫrend van 1, 2, 4 en 8Gb, zo heeft u voldoende ruimte om bestanden op te slaan. Wilt u meer informatie over de USB Dudes en Midgets, zoals in welke modellen ze allemaal te verkrijgen zijn, kijk dan snel op onze website of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Uitgelicht

USB stick Shirt USB stick Wijnkurk Houten USB stick Twist
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53