USB stick sleutelhangers: altijd direct bij de hand!

20-01-2011
usb-stick-sleutelhanger-nieuws.jpg

Het is spitsuur op de weg en elk verkeerslicht springt spontaan op rood als u in de buurt komt met uw auto. Met als resultaat dat de kans groot is dat u te laat op die ene belangrijke afspraak verschijnt. Gelukkig, nog net op het nippertje komt u (lichtelijk verhit) binnenvallen. Verontschuldigend gaat u op zoek naar alle benodigde spullen. De schrijfmap en pen zijn zo gevonden, maar waar is de geheugenstick die u zo hard nodig heeft? De presentatie die u zo zal geven, zal immers via de beamer ondersteund worden met een powerpointpresentatie. Al zoekende voelt u zich steeds ongemakkelijker...

Wilt u bovenstaande situatie graag voorkomen? Wij bieden de uitkomst met onze collectie USB stick sleutelhangers!

NOOIT MEER ZOEKEN

Doordat de USB sticks uit deze collectie allemaal zijn voorzien van een sleutelhanger, hoeft u voorstaan nooit meer ver te zoeken. Bevestig de USB sticks eenvoudig aan een keycord of aan uw sleutelbos. Onze collectie USB stick sleutelhangers omvat niet alleen standaard sticks, maar ook USB stick Specials en leren USB sticks. Wat dacht u bijvoorbeeld van de USB stick sleutel Home, perfect voor iedereen die werkzaam is in de makelaardij- en/of vastgoedbranche of de USB stick Midgets, welke verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen? Bent u echter op zoek naar een geheugenstick met een luxe uitstraling, dan is de Luxe USB stick sleutelhanger de perfecte keuze voor u!

VERRAS UW RELATIES

Wilt u ervoor zorgen dat niet alleen u, maar ook uw relaties alle bestanden direct bij de hand hebben? Geef dan de USB stick sleutelhanger cadeau als relatiegeschenk! Door de sleutelhangers te laten bedrukken in onze eigen drukkerij, kunt u er tevens voor zorgen dat uw bedrijfslogo dagelijks onder ogen komt van derden.

Uitgelicht

USB stick gloeilamp USB stick Goudstaaf USB Sticks Venice
     
2GB vanaf € 3,73
8GB vanaf € 3,99
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49