USB-stick specials

29-09-2014
usb stick special guitar.jpg

Door op de meest originele wijze voor de dag te komen heeft reclame de meeste impact. Een bij uitstek geschikt relatiegeschenk vindt u bij de USB-stick specials, dit zijn erg originele USB-sticks in de meest bijzondere vormen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een USB stick in de vorm van een vliegtuig namens vliegtuigmaatschappijen of transportorganisaties of USB sticks in de vorm van een wijnkurk namens uw wijnhandel.

Voldoende gelegenheden

Er zijn voldoende gelegenheden te bedenken om bedrukte USB-sticks weg te geven ter promotie van uw bedrijf zoals bijvoorbeeld een feestelijke opening of een 25-jarig jubileum. Ook als aardigheidje om relaties in het zonnetje te zetten werkt altijd goed om goodwill te kweken. Een USB-stick met logo is ook een veelgebruikt reclameartikel op beurzen waarbij de upload in de meeste gevallen bestaat uit een productaanbod of een bedrijfsfilm.

Custom made USB-sticks

Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van de mogelijkheid om bedrukte USB sticks op maat te laten maken, ook wel 'custom made' genoemd. Vanaf 250 stuks is het al mogelijk om uw eigen ontwerp USB-stick te laten fabriceren waardoor het geschenk nog persoonlijker wordt. Laat bijvoorbeeld een USB-stick fabriceren in de vorm van uw logo, product of dienst. Custom made is mogelijk in zowel 2D als 3D. Ook is het mogelijk om er bijvoorbeeld een sleutelhanger aan te laten bevestigen of een geschenkverpakking met full colour bedrukking op maat te laten maken.

USB stick-poppetjes

Enkele jaren terug hebben wij onze USB-poppetjes geïntroduceerd en deze zijn een ware hit gebleken. De USB-poppetjes zijn er in verschillende formaten van klein tot groot maar ook in diverse uitvoeringen/beroepen zoals een bouwvakker, leraar, advocaat en ga zo maar door. Vanaf 250 stuks is het ook mogelijk om een eigen poppetje te laten ontwikkelen.

Bedrukken in PMS-kleuren

De USB-poppetjes kunnen wij bedrukken op de voorzijde of op de achterzijde met uw logo in originele PMS-kleuren. De techniek die wij gebruiken is afhankelijk van de oplage. Bij kleine aantallen wordt tampondruk gebruikt waarbij uw logo als het ware op de poppetjes gestempeld wordt en bij grote aantallen wordt gebruik gemaakt van zeefdruk.

Ook enthousiast geworden van speciale USB-sticks? Neem gerust contact op met het team van USBstick.nl, wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Uitgelicht

Rubberen armband met usb stick USB stick Champagnekurk Promotie USB Memory stick Sanny
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57
2GB vanaf € 3,73
8GB vanaf € 3,99
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49