USB stick winactie

02-09-2013
usbstick-dude-201.jpg

De website usbstick.nl is ontstaan vanuit de website van Stravers Promotions. Stravers is een groothandel in te bedrukken relatiegeschenken.

Op de website van Stravers hadden we een categorie usb sticks als relatiegeschenk staan, maar naarmate die categorie steeds groter werd hebben we besloten er een aparte website voor te maken. En met succes. Op www.usbstick.nl vind je standaard al een ruim assortiment usb sticks en wat er standaard niet op staat kan wel gemaakt worden. We bieden immers te bedrukken custom made usb sticks aan.


Usbstick.nl op Twitter en Facebook


Op usbstick.nl proberen we jou als klant zo uitgebreid mogelijk te informeren over alle te bedrukken usb sticks. Met de komst van Facebook en Twitter blijkt er echter ook steeds meer behoefte aan communicatie via deze kanalen te zijn. Daar gaan we uiteraard graag in mee. We plaatsen dus al een tijdje berichten op Facebook en Twitter, maar bereiken hier nog niet voldoende mensen mee. We willen dus meer volgers en likers. En dat lijkt nog steeds het beste te werken door het opzetten van een paar winacties.


Maak elke week kans op een usb stick dude


Onlangs hebben we een actie opgezet waarbij een usb stick naar eigen ontwerp gewonnen kon worden. Dat was erg leuk en de Mannen Voor Kika waren de grote winnaar. Zij ontvingen van ons usb sticks in de vorm van het logo van De Mannen voor Kika.

Nu willen we een nieuwe actie beginnen waarbij elke volger op Twitter wekelijks kans maakt op een USB stick dude. Geen bedrukte usb stick overigens. Wat moet je daarvoor doen? Ga naar https://twitter.com/usbstickNL en zoek het actiebericht op. Retweet dit en nog belangrijker: word volger van usbstick.nl op Twitter.

Elke dinsdag maken we dan een winnaar van de speciale usb stick dude bekend.

Uitgelicht

USB memory stick Bamboo USB stick Nekkoord USB stick Mini Card
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52