USB sticks, onmisbaar op de werkvloer

01-08-2011
USB-sticks-op-de-werkvloer.jpg

Vroeger moesten we ons behelpen met diskettes, printers en dikke dossiers en was het klantenbestand voornamelijk regionaal of nationaal, maar tegenwoordig is in het internationale bedrijfsleven de USB stick niet meer weg te denken. En waarom zouden we ook, want het werk wordt een stuk makkelijker met behulp van een USB stick. Geen gesleep meer met aktetassen vol documenten, geen stoffige archieven en geen geklungel meer om een laptop aan te sluiten op een beamer. De USB stick heeft deze taak overgenomen!

U kunt eenvoudig bestanden, foto's en films opslaan en delen met uw collega's en klanten, ook met diegene die in het buitenland werkzaam zijn. Ook wordt het met behulp van de USB stick veel makkelijker om thuis te werken. Zo kunt u wat eerder weg van kantoor en thuis op de kinderen passen terwijl u werkt. Gewoon uw USB stick aansluiten op uw laptop en u kunt weer verder waar u gebleven was.

Voor organisaties die regelmatig relatiegeschenken, premiums en give aways inzetten als promotiemiddel, zijn USB sticks een functioneel en zeer welkome gadget. Geproduceerd in uw eigen huisstijlkleuren en bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam, maakt u een sterke indruk wanneer het gaat om het vergroten van uw naamsbekendheid. En omdat USB sticks in vele vormen en maten te verkrijgen zijn, kunt u er uw eigen unieke twist aan geven die past bij uw bedrijf, producten of branche.

Usbstick.nl heeft een uitgebreide collectie USB sticks, allen met een capaciteit variƫrend van 128mb tot 16gb en 10 jaar garantie op de chip. Hiermee kunt u uw bedrijf goed op de kaart zetten. Een kleine greep uit de collectie zijn o.a. USB sticks inclusief pen of sleutelhanger, in chique leer of juist 'groen' van hout, papier of karton of custom made. Kortom, voor elk wat wilt dus. Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren over de verschillende mogelijkheden. U mag natuurlijk ook bezoekje brengen aan onze showroom.

Uitgelicht

Houten USB stick Environment met nekkoord USB memory stick Conga Twist Metallic USB
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45