USB sticks, technologische ontwikkelingen en promotiekansen

23-06-2013
moderneusb-166.jpg

De technologische ontwikkelingen blijven ons voorbij streven. Met de komst van de LCD televisies en de vergaande opties die televisies tegenwoordig met zich meebrengen heeft het luieren op de bank een hele andere dimensie gekregen. Televisies worden steeds verder geprogrammeerd tot daadwerkelijke computers, waarop je gerust alle foto’s van afgelopen vakanties of bedrijfsuitjes op kunt kijken door deze op een bedrukte USB stick te zetten en in de televisie te pluggen. Simpelweg omdat het bekijken van foto’s veel fijner is wanneer je onderuit gezakt op de bank hangt en met meerdere mensen naar het scherm kunt kijken.

Meegaan met de ontwikkelingen, ook met relatiegeschenken

Voor u als bedrijfsleider is het erg belangrijk dat u meegaat met deze ontwikkelingen. Door de opkomst van social media, de vergaande automatiseringen en apparatuur kan dit een echte uitdaging worden. Toch wilt u uw zakenrelaties en personeel een goede indruk geven, zonder daarbij uw eigen creativiteit die u als ondernemer heeft ontwikkeld uit het oog te verliezen. Wij van usbstick.nl helpen u daar graag een handje bij.

In onze webwinkel vindt u verschillende te bedrukken USB sticks, in alle kleuren en maten, met een flinke dosis humor of wat formeler. Op de usb sticks kunt u een aantal foto’s zetten van het afgelopen bedrijfsuitje bijvoorbeeld, of wees nog creatiever en zet er een aantal klantreviews op in een videoformaat en gebruik de stick als promotiemiddel.

Nodig uw relaties uit de usb stick als relatiegeschenk eens in combinatie met zijn of haar televisie te gebruiken en te ervaren hoe gemakkelijk de hedendaagse technologie├źn zijn in ons leven. Laat zien dat u graag innoveert, iets nieuws probeert en dit wil delen met uw personeel of zakenrelaties. Sta voorin de rij en daag uw concurrenten uit uw creatieve en moderne promotietechnieken bij te benen. Alleen dan kunt u de technologische ontwikkelingen in uw voordeel gebruiken en als kans benutten, nog voordat dit een bedreiging gaat vormen voor uw onderneming.

Uitgelicht

Luxe USB memory pen Milaan Houten USB stick Environment met nekkoord USB-stick Twist Recycle
     
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57