USB sticks aan sleutelhanger

07-01-2013
usb+stick+sleutelhanger-78.jpg

Het verslag is getypt, het document is af en het moet geprint worden. Daarvoor moet het eerst snel op de usb-stick. En dan zul je net beleven dat die verdwenen is, nergens te vinden of per ongeluk vergeten. Het zijn vaak zulke kleine dingetjes, maar het bevat vaak o zo belangrijke informatie! Een USB-stick is dus echt niet te missen en moeten goed opgeborgen worden. Deze kleine stickjes zijn een must voor iedereen, want er kunnen gemakkelijk documenten mee verplaatst worden van de ene naar de andere computer of van de ene kant van het land naar de andere kant van het land.

Usbstick.nl biedt een uitkomst! Wij hebben namelijk USB-sticks aan een sleutelhanger bevestigd! Zo kunt u deze USB-sleutelhanger makkelijk kwijt aan uw andere sleutels die u dagelijks gebruikt en dan raakt u dat kleine USB-stickje nooit meer uit het oog! Superhandig om het zichtbaar en overal mee naar toe te nemen. Bovendien kunnen deze USB-sticks uitstekend bedrukt worden met uw bedrijfslogo, zodat dit item ook een uniek relatiegeschenk wordt.

Menig relatie zult u blij maken met zo’n handige bedrukte USB sleutelhanger en niemand zoekt meer tevergeefs naar een USB stick! Dat zorgt voor productiviteit op het werk, maar ook uw bedrijfslogo wordt zichtbaarder. Doordat de sleutelhanger altijd aan de sleutelbos gedragen wordt komt het stickje werkelijk overal! Een USB stick sleutelhanger verrijkt dus niet alleen het leven van uw relatie, maar opent ook uw deuren door de vele promotie die het stickje oplevert!

Uitgelicht

USB pen Elegance USB stick Nekkoord USB stick Mini Card
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52