USB sticks als examen cadeau

27-07-2011
USB-sticks-examen.jpg

Het is zover, na een zware periode voor studerend Nederland zijn de examens eindelijk achter de rug! Middelbare scholieren hebben een paar weken in de stress moeten zitten, na twee weken bloed, zweet en tranen. Het eindexamen is natuurlijk een belangrijk moment; dit bepaald het vervolg van de eventuele carriƫre. Kan ik mijn droomstudie gaan verwezelijken of ben ik nog een jaar de sigaar? Studenten aan de hogeschool of de universiteit kennen het klappen van de zweep al, maar toch zijn de examens ook voor hun bepalend; bij het niet halen van een examen kan uitsluiting van de opleiding roet in het eten gooien.

Maar gelukkig is dit voor de meeste niet het geval. Het verdict luidt dan ook: GESLAAGD! En dat is reden voor een feestje! En bij feestjes horen natuurlijk cadeaus! Maar wat is nou een goed cadeau om te geven aan iemand die pas geslaagd is? Voor de ouders is dit vaak het moment om een scooter of pakket rijlessen cadeau te doen, of een 'uitzet' omdat het kind nu op kamers gaat. De overige familieleden geven vaak geld want dat is toch het makkelijkst, en vrienden geven vaak de meest onzinnige cadeaus's zoals het goede vrienden betaamt!

U kunt daar de uitzondering in zijn; omdat het feestvarken zich nu moet gaan voorbereiden op de vervolgstudie is een USB stick een uitermate geschikt cadeau. Over een paar maanden barst het leven van de nieuwe student los en moet er flink gewerkt worden. Niet alleen nachtenlang feesten maar ook 's nachts doorhalen om de studiestof onder de knie te krijgen hoort daarbij. Een USB stick is dan het apparaat wat de student er doorheen helpt. Niks geen ellenlange rapporten schrijven op kladblokken en in schriftjes, maar netjes gedocumenteerd op de USB stick, zodat alles overzichtelijk blijft. Natuurlijk is er op de USB stick ook plaats voor de grappige foto's en genante filmpjes van de studentenfeestjes! Dit moet natuurlijk wel getoond kunnen worden aan het nageslacht! De opslagcapaciteit van de USB sticks variƫren dan ook van 128mb tot 16gb!

De USB sticks zijn in vele vormen te verkijgen; met grappige sleutelhangers of handige extra's zoals een pen of lampje, in chique leer, mini formaat of custom made. Geef dus een USB stick die past bij de persoon. Desgewenst kunt u de USB sticks laten bedrukken met een logo, naam of persoonlijke boodschap in elke kleur! Kijk op onze website voor de mogelijk-heden of laat u informeren door ons verkoopteam.

Uitgelicht

USB stick Nekkoord USB stick Champagnekurk USB-stick Twist Recycle
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,86
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45