USB sticks als hulpmiddel in het ziekenhuis

26-07-2011
USB-sticks-ziekenhuis.jpg

De USB stick wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt in ziekenhuizen als digitale brochure en/of medisch dossier met eventuele op- en aanmerkingen van de behandelend arts. De patiƫnt kan alles thuis nog eens rustig nalezen en heeft altijd de beschikking tot zijn of haar persoonlijk en up-to-date medisch dossier.

Zo biedt het Antonius Ziekenhuis, voor het eerst deze vakantieperiode, zwangere vrouwen hun medisch dossier aan op een USB stick. Het Antonius Ziekenhuis probeert op deze manier, door het inzetten van USB sticks, de communicatie tussen de zwangere vrouw en hulpverleners ter plaatse beter te laten verlopen.

Vooral de USB stick Spuit, USB stick Pilato en de Mini people, Midgets en Dudes i.v.v. een zuster, chirurg of dokter zijn populaire USB sticks binnen de gezondheidszorg. Bedrukt met het logo van uw instelling een zeer herkenbaar en branche gerelateerd relatiegeschenk.

Ook bestaat de mogelijkheid uw eigen USB stick te ontwerpen met de custom made service van usbstick.nl. Zo heeft usbstick.nl al een aantal maal de USB stick Sophietje geproduceerd als custom made USB stick voor het UMC St Radboud.

Uitgelicht

USB pen Elegance Custom made USB sticks Multitool geheugenstick
     
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90