USB sticks bedrukken actie

02-09-2009
USB-stick-als-directie-geschenk.jpg

De nieuwe catalogus 2009-2010 is uit, iets wat wij niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Wij hebben besloten om vooral onze USB sticks eens extra onder de de aandacht te brengen door hier een spetterende actie aan te verbinden.

Wij hebben besloten om voor onze USB sticks slechts 1 keer startkosten te berekenen, ongeacht het aantal te bedrukken kleuren. Een groot voordeel dus wanneer uw logo bestaat uit meerdere kleuren. Wij zullen, zoals u van ons gewend bent, alle usb sticks bedrukken met de beste inkten voor een langdurige uitstraling van uw logo of reclametekst.

Het proces omtrent het bedrukken van usb sticks zal niet veranderen. U krijgt altijd een drukvoorstel van ons ter controle. na goedkeuring van het drukvoorstel nemen wij uw bestelling in behandeling, normaal gesproken worden de usb sticks bedrukt en wel uitgeleverd in 12-15 werkdagen.

Sneller kan uiteraard ook, overleg in dat geval met onze verkoopafdeling wat de mogelijkheden zijn.

Veilig zaken doen met usbstick.nl

Over het algemeen zijn USB sticks vrij prijzige relatiegeschenken en wilt u uiteraard uitsluitend de beste waar voor uw geld. Het is daarom verstandig met een partner in zee te gaan waar een betrouwbare organisatie achter staat. Wij als Stravers Promotions hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van relatiegeschenken en hebben ook een enorme klantenkring opgebouwd die vrijwel allemaal kunnen beamen dat Stravers waar maakt waar het voor staat, kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid.

Uitgelicht

Houten USB stick Wood Houten USB stick Twister Bamboe USB-stick Twist
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66