USB sticks bedrukken in de zomer

18-08-2013
vakantie-usbbedrukken-192.jpg

Het is zomer, en dat betekent geen kantoren, USB-sticks, vergaderingen en deadlines, maar lekker op vakantie gaan en relaxen in het zonnetje… of voorbereidingen treffen voor het drukke seizoen dat komen gaat. Want als iedereen op vakantie is geweest en de lucht weer bewolkt wordt, zal de drukte weer los barsten. De wereld komt weer in volle kracht op gang, ook de wereld van de relatiegeschenken. Bestel daarom nu alvast bedrukte relatiegeschenken en premiums, nu de wachttijden minimaal zijn en de deals voordelig.


Bedrukte USB-sticks

Bedrukte USB-sticks zijn een populair relatiegeschenk voor alle leeftijden. Sla daarom nu uw slag, nu het rustig is, zodat u helemaal klaar bent voor het nieuwe seizoen. Bij USB-stick.nl vindt u het grootste aanbod aan USB-sticks, tegen de laagste prijs. USB-stick.nl staat voor de beste kwaliteit bedrukkingen, een vriendelijke service en snelle levering. Bij USB-stick is voor elk bedrijf wat wils. Van USB-sticks in grappige figuren tot persoonlijke, customized USB-sticks; op de site van USB-stick.nl vindt u het allemaal.


Zomerpromotie

Promoot uw bedrijf in de zomer met bedrukte USB-sticks. Bedrukte USB-sticks zijn een handig, eigentijds premium dat in elk seizoen gepast is. Deel USB-sticks uit op straten, pleinen of festivals en aanschouw hoe uw naamsbekendheid een boost krijgt. Niemand zal een gratis USB-stick weigeren, al helemaal niet als het mooi weer is en heel Nederland in een goed humeur is.


USB-sticks bestellen

Wacht niet langer en bestel vandaag nog bedrukte USB-sticks bij USB-stick.nl. Of u nu uw bedrijf wilt promoten of alvast relatiegeschenken wilt inslaan voor het nieuwe seizoen, dit is het perfecte moment om te bestellen. De zomer is het ideale moment om gebruik te maken van de rust van de vakantie en voordelige deals te sluiten. Bij USB-stick.nl heeft u de ruimste keuze uit producten en bedrukkingen. Met USB-sticks wordt elke promotie een doorslaand succes.       

Uitgelicht

Luxe USB memory pen Milaan USB stick Mini Card USB sleutel Home
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18