USB sticks bedrukken. Het beste relatiegeschenk voor iedere beurs en ieder evenement

11-08-2013
bedrukte-usbsticks-voor-de-beurs-190.jpg

Markten, beurzen, braderieën. Wij Nederlanders zijn er gek op. Heerlijk slenteren langs kraampjes vol snuisterijen op een rommelmarkt, of dromen van verre reizen op een vakantiebeurs. Elk weekend kunnen we op diverse plekken in ons land ook terecht voor een hapje, een drankje en leuke muziek op de talloze braderieën die in gezellige dorpjes worden georganiseerd. Voor de mooiste koopjes, de nieuwste huis-, tuin- en keukenproducten en een gemoedelijke en vriendelijke sfeer is men op een markt of beurs op de juiste plek. Als bedrijf zijn markten en beurzen de plaatsen bij uitstek om naamsbekendheid te krijgen. Een fantastische manier om een onuitwisbare indruk te maken bij uw toekomstige klanten is het weggeven van bedrukte USB sticks. USB sticks met logo vormen het perfecte relatiegeschenk! Klein, handzaam en o zo handig.


Met bedrukte USB sticks zijn de mogelijkheden eindeloos

Bij Usbstick.nl hebben we een zeer ruim assortiment goedkope USB sticks waaruit u kunt kiezen. Van onze meest verkochte variant, de USB stick Twist, tot diverse specials waaronder bedrukte USB sticks in de vorm van een grappig poppetje (de People en Dudes). Al onze USB sticks hebben gemeen dat ze van de beste kwaliteit zijn, zowel van binnen als van buiten. De robuuste sticks gaan dus jaren mee. Uw nieuwe of bestaande klanten en relaties kunnen al hun foto’s en documenten dus met een gerust hart opslaan.


USB sticks met logo: het perfecte promotiemiddel

Om de USB sticks van uw keuze pas echt in het oog te laten springen bedrukken wij de sticks in iedere gewenste kleur met uw logo of contactgegevens. Als u ze wilt gaan gebruiken als reclame USB stick op een markt of een beurs dan geeft u met zo’n leuke USB stick direct uw visitekaartje af. En wat voor één! Omdat de ontvangers van de gadgets de USB stick geregeld zullen gebruiken, zowel thuis als op het werk, is uw logo altijd goed zichtbaar. U blijft zo in het oog en in het hart, en dat is voor u als bedrijf natuurlijk zeer fijn.

Indien gewenst kunnen wij ook data naar de USB sticks uploaden voor een extra persoonlijk tintje. Dit maakt een USB stick tot een wel heel aantrekkelijk relatiegeschenk. Neem dus zeker een kijkje in ons assortiment en bel voor vragen of een offerte met 0315-632515.

Uitgelicht

USB stick Wijnkurk USB memory stick Bamboo Mini USB stick Litra
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,66
2GB vanaf € 3,01
8GB vanaf € 3,25