USB sticks binnen vijf werkdagen

11-06-2014
Naamloos-3.jpg

Het gebeurt regelmatig dat er last-minute besloten wordt dat een promotionele actie of marketingcampagne extra aandacht nodig heeft en er een pakkend relatiegeschenk nodig is. Ook hier bieden wij een oplossing voor. Als groothandel beschikken wij over goede USB stick voorraden die wij met spoed kunnen leveren. Onze voorraad USB sticks bieden uitkomst en zijn geheel bedrukt of gegraveerd binnen 1 week te leveren. Heeft u de USB sticks sneller nodig? Dat is ook geen enkel probleem echter raden wij u in dat geval aan om even telefonisch contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij nu onze USB Stick Twist zelfs binnen vijf werkdagen leveren!

De usb stick Twist

De usb stick Twist beschikt over een 360 graden draaibare metalen beugel die op beide kanten bedrukt kan worden. Dit innovatieve en kleurrijke design is eenvoudig aan te passen naar iedere huisstijl. De USB Stick is al voorzien van een sleutelring om de USB-stick gemakkelijk aan een nekband of een sleutelbos te kunnen vastmaken. De capaciteiten die wij op voorraad houden voor een snelle levering zijn 1GB, 2gb, 4gb en 8GB versies. Uiteraard zijn al onze usb memory sticks geleverd in een geschenkverpakking met venster waardoor uw personalisering direct zichtbaar is.

De bedrukking

Door de metalen beugel vormt de usb stick twist een zeer aantrekkelijke usb stick om te bedrukken. In onze eigen drukkerij kunnen wij de sticks zelf voorzien van een kwalitatief mooie en goede bedrukking. De genoemde prijzen op onze website zijn inclusief 1 drukkleur. Gaat u meer voor een luxe uitstraling? Dan vormt onze lasergravure een mooie oplossing, hierbij wordt de door u gewenste tekst in de metalen beugel gegraveerd. Dit is krasbestendig en slijtvast, een echte aanrader dus.

Ons assortiment

Is de usb stick Twist toch niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment en bekijk al onze andere modellen. Daar vindt u vast waar u naar op zoek bent. Voor advies of vragen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!

Uitgelicht

USB stick Bouwsteen USB Stick Twist USB Stick Twist frosted
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41