USB sticks draaien op school

12-04-2011
USB-sticks-op-school.jpg

Het is half 7 wanneer de wekker begint te piepen, tijd om mezelf aan te kleden en klaar te maken voor een dagje school. De boekentas heb ik gisteren al gepakt dus ik hoef alleen nog maar te eten en mijn tanden te poetsen. Vandaag wordt een rustige dag met slechts twee uur les, wel moet ik nog wat uren aan mijn verslag werken die ik volgende week moet inleveren. Ook moet ik een presentatie houden om te laten merken dat ik de stof voldoende beheers.

Eerst wiskunde en daarna natuurkunde, de uren vliegen voorbij en voor ik het weet zit ik in het computer lokaal van de school. Nu wordt het tijd om mijn USB stick erbij te pakken zodat ik verder kan werken aan mijn verslag. Even het juiste mapje erbij pakken waar ik mijn gegevens in heb opgeslagen en ik kan aan de gang. Al mijn vrienden op school maken gebruik van USB sticks om het werk zo makkelijk mogelijk te maken. Je stopt hier met werken en je pakt het werk thuis zo weer op, lekker handig dus.

Ik heb mijn Usb stick gekregen van school tijdens een open dag als een relatiegeschenk. Op dat moment kreeg ik direct een goed gevoel bij de school en heb mijn ouders laten weten dat ik hier graag naartoe wil.

Iets wat ik zelf heb bedacht is om muziek mee te nemen op je USB stick. Je kunt de mp3 bestanden gewoon afspelen in het computer lokaal en door middel van oordopjes te luisteren. Werkt heel ontspannend en het helpt mij concentreren.

Ik draag mijn bedrukte USB stick trouwens aan mijn sleutelbos zodat ik zeker weet dat ik hem nooit zal verliezen!

Uitgelicht

Houten USB stick Future met sleutelhanger USB stick Wijnkurk Promotie USB Memory stick Sanny
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36