USB sticks graveren in plaats van bedrukken

11-09-2013
graveren-usbstick-204.jpg

Een bedrukte USB stick als relatiegeschenk is een leuk cadeau dat door iedereen in dankbaarheid zal worden ontvangen. Een bedrukking met uw bedrijfsnaam of logo kan tevens zorgen voor een goede promotie van uw bedrijf. Daarom kiezen veel bedrijven er voor om een relatiegeschenk van een bedrukking te laten voorzien. Maar heeft u er ook wel eens over gedacht om een bedrukking te vervangen door een gravering? Dit kost uiteraard wat meer, maar een gravering heeft dan ook toegevoegde waarde. Een gegraveerde USB stick is vaak mooier en oogt bijvoorbeeld zeer luxe, waardoor uw relaties zich extra bijzonder zullen voelen wanneer zij uw cadeau in ontvangst nemen. Uw onderlinge band zal hierdoor natuurlijk worden verstevigd. Een USB stick laten graveren in plaats van bedrukken is daarom zeker het overwegen waard!


Een gegraveerde USB stick als relatiegeschenk


Een gegraveerde USB stick zoals de usb sleutel home heeft een stijlvol elan. Geeft u een gegraveerde USB stick weg als relatiegeschenk, dan reflecteert uw cadeau natuurlijk de identiteit van uw bedrijf. Dit prachtige geschenk zal er voor zorgen dat uw bedrijf binnen de kortste keren bekend staat als een onderneming met klasse! Uw gegraveerde relatiegeschenk is tevens een effectief promotiemiddel dat u een nog betere reputatie kan bezorgen. Immers, uw gravering zal uw relaties met regelmaat op een positieve manier doen denken aan uw bedrijf. Deze vorm van reclame is ongedwongen en duurzaam en werpt daarom altijd vruchten af!


Te graveren USB sticks vindt u bij usbstick.nl


Bij usbstick.nl kunt u een uitgebreid assortiment aan te bedrukken USB sticks bekijken die zich stuk voor stuk prima lenen voor gravering met uw logo of bedrijfsnaam. Omdat usbstick.nl gespecialiseerd is in het graveren en bedrukken van USB sticks, kunt u er van op aan dat de USB stick van uw keuze zal worden voorzien van een hoogwaardige gravering. Kijk dus snel in het brede aanbod om de te graveren USB stick te vinden die u wilt weggeven als promotioneel relatiegeschenk!
Heeft u vragen over uw bestelling? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Een goede service staat bij usbstick.nl voorop!

Uitgelicht

Laptopset met USB stick USB pen Laserpointer USB stick Nekkoord
     
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74