USB sticks in 2009

16-09-2009
2009.jpg

Het belooft wederom het jaar van de USB stick te worden. Zoals het er nu naar uit ziet stijgt de afzet van USB sticks bij usbstick.nl met maar liefst 27%, een resultaat waar wij natuurlijk zeer tevreden mee zijn. Een goede indicatie dat er, ondanks de crisis, nog steeds voldoende budget beschikbaar is voor een promotie met kwaliteit. Ook zou men kunnen zeggen dat de budgetten simpelweg beter besteed worden.

Verschuiving in de markt

Een sterke verschuiving is merkbaar in de vraag, waar het voorgaande jaren veelal de standaard modellen USB sticks vaak verkocht werden, wordt er nu vaker besloten nog meer te kiezen voor functionaliteit. Zo bestaat er veel interesse in de handige USB sticks met sleutelhanger, De USB pennen en natuurlijk de custom made USB sticks.

Opvallend

Ook opvallend is dat houten USB sticks steeds meer aan populariteit winnen, steeds meer bedrijven zijn bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen waarbij het thema groen erg belangrijk is. Er is naar onze mening, geen betere manier om je eigen bedrijf te presenteren door middel van USB sticks voorzien met een presentatie over uw bedrijf waarbij ook uw maatschappelijk verantwoord ondernemen aan bod komt. Wilt u een groene uitstraling overbrengen op uw klanten en daarmee eveneens een milieuvriendelijk imago verwerven dan zijn houten USB sticks een uitstekende optie. U kunt er uiteraard van uit gaan dat er uitsluitend hout gebruikt wordt waarvoor de bomen speciaal zijn aangeplant.

Verwachting

Gezien de spectaculaire stijging die de USB stick ieder jaar inzet, valt het te verwachten dat de prognose voor de volgende jaren eveneens naar boven bijgesteld kan worden.

Wij zullen er in ieder geval klaar voor zijn. Onze capaciteiten zullen, net zoals vorig jaar, weer uitgebreid worden zodat wij de kwaliteit die wij reeds bieden, kunnen blijven handhaven.

Uitgelicht

USB stick Bouwsteen Promotie USB Memory stick Sanny Milieuvriendelijke USB-stick Twist
     
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,01
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13