USB sticks in het bedrijfsleven

11-03-2010
bedrijfsleven.jpg

USB sticks zijn prima in te zetten als hulpmiddel of als relatiegeschenk in het bedrijfsleven door de hoge functionaliteit. De mogelijkheden zijn onbeperkt, denk bijvoorbeeld aan collega's die eenvoudig documenten kunnen transporteren en op deze manier ook nog eens wat extra werk thuis kunnen verzetten. Ook zijn USB sticks prima visitekaartjes namens uw bedrijf, een bedrijfspresentatie of productaanbod is eenvoudig door ons op USB sticks te installeren.

Staat er een beurs of congres op het programma? Ook hier biedt de USB stick uitkomst, wij uploaden een presentatie of productaanbod zodat de ontvanger in de gelegenheid is om thuis of op het werk nog eens rustig te bekijken wat uw bedrijf, stichting of instelling te bieden heeft. Ook heeft men een premium in handen waar nog veel plezier aan beleefd kan worden.

Geef uw relatiegeschenken nog een extra persoonlijke touch door USB sticks te laten bedrukken met uw logo. Om het helemaal af te maken zijn wij in de gelegenheid om de meeste USB sticks geheel in eigen huisstijlkleur PMS te maken. Prima en opvallende reclame namens bedrijven of instellingen die hun logo eens extra en vooral blijvend onder de aandacht willen brengen.

Er zijn ook verschillende multifunctionele USB sticks die passen bij verschillende thema's, zo zijn er creditcards die weer prima passen bij financiƫle instellingen passen maar ook geschikt zijn voor full colour boodschappen. Zoekt men een gadget die alles in zich heeft dan is het verstandig om eens aan USB pennen te denken, kenmerkend van USB pennen is hun multifunctionaliteit, je kunt er mee schrijven, gebruiken als USB stick en zelfs als laserpointer.

Zijn er thema's die betrekking hebben op het milieu of 'groen' zaken doen dan zijn onze houten USB sticks hier weer prima geschikt voor. Het bedrukken van de houten USB sticks doen wij met inkten die op waterbasis zijn. Op deze manier belasten wij het milieu zo min mogelijk.

Bestaat er interesse voor een van onze USB sticks, dan is het eenvoudig om USB sticks te bestellen of een offerte aan te vragen. Onze producten zijn allen voorzien van een knop waarmee men in staat is om op eenvoudige wijze een offerte aan te vragen.

Uitgelicht

USB sleutel Home Mini USB stick Litra USB stick Shirt
     
2GB vanaf € 3,01
8GB vanaf € 3,25
2GB vanaf € 3,01
8GB vanaf € 3,25
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74