USB-sticks in uw huisstijl

12-01-2013
usb-83.jpg

Uw bedrijfslogo is iets unieks. Het is zo gemaakt dat het bij u en uw bedrijf past. Het wordt één met uw bedrijf. Wanneer men dat logo ziet dan denkt men meteen aan uw bedrijf. Het is het visitekaartje van uw waarden en normen, van al het werk dat u en uw relaties hebben verzet om het bedrijf draaiende te houden. Dat mag beloond worden en wel met een prachtig bedrukt relatiegeschenk. Een geschenk waarmee u de zichtbaarheid van uw bedrijf nog meer kunt vergroten.

Usbstick.nl helpt u hier graag bij. Zo bieden wij Custom Made USB sticks aan. USB sticks die u zelf kunt ontwerpen! Zo kunt u ze een eigen identiteit meegeven, namelijk door uw huisstijl ook op dit relatiegeschenk terug te laten komen. U kunt op de site uw kleur selecteren of uw eigen kleur aanleveren voor de opdruk. Zo kunt u niet alleen uw logo op de USB stick drukken, maar kunt u hem verder ook nog helemaal in uw huisstijl ontwerpen!

Behoudt uw zichtbaarheid en creëer deze prachtige USB sticks tot unieke relatiegeschenken. Zo maakt u naast promotie ook uw relaties blij, want een bedrukte USB stick is onmisbaar voor iedereen. En hoe meer deze unieke functionele USB sticks verspreidt worden hoe bekender uw huisstijl straks wordt! En dat betekent dat het de mensen nog meer zal opvallen en dat uw bedrijf niet in de vergetelheid raakt! Wees uniek en creatief door gebruik te maken van de Custom Made USB sticks!

Wilt u op andere punten ook werken aan uw huisstijl, bijvoorbeeld door aangepast briefpapier te laten maken. Kijk dan eens op Huisstijl

Uitgelicht

Houten memorystick Wasknijper USB stick Nekkoord USB stick Bot
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61