USB sticks met een persoonlijke najaarsboodschap voor uw relaties

17-09-2013
herfst-usbstick-206.jpg

De zomer is weer voorbij; de wolken trekken voor de zon, een frisse wind steekt op, de blaadjes aan de bomen kleuren bruin, vakantiefoto’s zijn aan albums toegevoegd en de vakantie zelf lijkt alweer een vage herinnering van lang geleden. Alle bedrijvigheid wordt weer tot maximale capaciteit opgeschroefd. Menig agenda staat alweer vol met vergaderingen en deadlines. Heet al uw werknemers en zakenrelaties welkom in het nieuwe seizoen met een bedrukte USB stick met persoonlijke najaarsboodschap.

Een USB stick met daarop een persoonlijke boodschap is de ideale manier om het moraal van het bedrijf hoog te houden terwijl het weer buiten steeds killer wordt. Door middel van een filmpje, fotoselectie, geluidsfragment en/of persoonlijke brief kunt u de speerpunten van het komende seizoen op een snelle, voordelige en leuke manier kenbaar maken. Daarnaast is een bedrukte USB stick natuurlijk ook een bruikbaar en effectief premium! Je kunt nooit genoeg USB sticks hebben.

Usbstick.nl is één van de marktleiders op het gebied van te bedrukken USB sticks. In ons assortiment vindt u USB sticks die ideaal zijn voor het aankomende najaar, zoals houten USB sticks. Deze sfeervolle en stijlvolle USB sticks zijn in vele uitvoeringen en najaarskleuren verkrijgbaar. U kunt uw bedrijfsnaam en/of logo geheel in de stijl van uw bedrijf in de USB sticks laten graveren. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een bedrukking in kleur.

Wat voor soort USB stick u ook zoekt, u vindt ze bij usbstick.nl. Voordelige standaard USB sticks, USB pennen, sleutelhangers, specials en costum made USB sticks; u vindt ze allemaal in onze groothandel. Voor elk seizoen, elke gelegenheid, elk bedrijf en elk thema hebben wij de perfect USB stick.

Bedrukte USB sticks met daarop een filmpje of ander document zijn een eigentijdse en effectieve manier om een boodschap onder uw werknemers en/of relaties te verspreiden. Met de bedrukte USB sticks van usbstick.nl wordt komend najaar gegarandeerd een succesvol seizoen voor uw bedrijf!

Uitgelicht

Mini USB stick Twister USB stick Rode peper USB-stick Twist Recycle
     
2GB vanaf € 3,01
8GB vanaf € 3,25
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,82
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57