USB sticks met logo uitdelen op je vakbeurs

04-01-2014
hamburger.jpg

Sinds jaar en dag is 1 april de datum voor het maken van de gekste grappen. Groots opgezette humoristische acties worden afgewisseld door alledaagse mopjes. Hoe uw familieleden, vrienden en collega’s ook in elkaar steken, op deze dag komt u niet onder een grapje uit. U kunt zich dus maar liever aansluiten bij de lachtraditie en er een leuke dag van maken! Heeft u er wel eens aan gedacht om uw bedrijf op deze vrolijke datum te promoten in de vorm van een mop? Zo slaat u twee vliegen in één klap: u bezorgt uw zakenrelaties de nodige dosis plezier én u maakt direct reclame voor uw bedrijf. Een USB stick met uw logo leent zich prima voor een dergelijke promotieactie. Dit compacte cadeau kan worden voorzien van een grappige bedrukking én is ook nog eens functioneel. Uit een dergelijke grap kunnen u en uw relaties veel voordeel halen!

Bedrukte USB sticks in allerlei soorten en maten

Bij usbstick.nl vindt u sticks in diverse modellen en tinten. Natuurlijk kunt u gaan voor een traditionele of multifunctionele USB stick, maar op 1 april is het ook leuk om te gaan voor een van de USB stick specials. Dit zijn USB sticks in de meest fantasierijke vormen. Ze zien er dan ook niet altijd uit als een dataopslagmiddel! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vrolijke USB stick aap of een smakelijk ogende USB stick hamburger. Deze aparte relatiegeschenken kunnen uiteraard prima worden voorzien van een passende bedrukking, zoals uw logo!

Serieuze promotie met grappig bedrukte USB sticks

De promotie van uw bedrijf is met het weggeven van een bedrukte USB stick een feit. Uw relaties zullen uw cadeau met grote regelmaat gebruiken, waardoor zij keer op keer op een speelse manier zullen worden herinnerd aan uw bedrijf. Deze vorm van reclame is zeer ongedwongen, duurzaam en effectief. Met een bedrukte USB sticks als relatiegeschenk is uw 1 april grap dus op alle fronten geslaagd!

Uitgelicht

USB stick Shirt Promotie USB Memory stick Sanny
   
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49