USB sticks met logo uitdelen op je vakbeurs

19-03-2014
Beurs.jpg

Een vakbeurs is de ideale gelegenheid voor het promoten van je bedrijf. Want waar kun je nu beter netwerken dan op een plek waar alle in jouw branche geïnteresseerden zijn verzameld? Een dergelijke prachtkans voor bedrijfspromotie mag je uiteraard niet onbenut laten. In het kader van je marketingbeleid is het absoluut aan te raden om op een vakbeurs voor een extra opvallende en duurzame vorm van promotie te kiezen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door geschenken uit te delen, die je van tevoren laat bedrukken met je logo. Denk aan usb sticks met opdruk.

Effectieve promotie met bedrukte USB sticks

USB sticks kunnen gemakkelijk van een bedrukking worden voorzien en zijn daarom uitstekend in te zetten als promotionele weggevertjes. Bovendien zal een bedrukte USB stick na afloop van de vakbeurs nog gedurende een lange tijd worden gebruikt, waardoor de reclame voor jouw bedrijf zal voortduren! Bedrukte USB sticks zijn perfecte promotiemiddelen, omdat iedereen deze draagbare opslagmiddelen goed kan gebruiken. Uw cadeau zal in dankbaarheid worden ontvangen en veelvuldig tevoorschijn worden gehaald. Uw promotionele bedrukking zal dus keer op keer in het oog springen. Zo raken de ontvangers van uw bedrukte geschenk binnen de kortste keren vertrouwd met uw bedrijfsnaam. Deze vorm van reclame is duurzaam en zeer effectief!

Welke te bedrukken USB stick passen bij uw bedrijfsimago?

Praktische standaard USB sticks, luxueus uitziende leren USB sticks of compacte mini USB sticks: bij usbstick.nl vindt u het allemaal. In ons ruime assortiment zit vast en zeker een USB stick die volledig aan uw wensen voldoet. Voor een origineel vormgegeven cadeautje, zoals een USB stick Camera, kunt u kijken onder het kopje ‘USB stick specials’.

Usbstick.nl zorgt er voor dat de stick van uw keuze in eigen drukkerij wordt voorzien van een professionele bedrukking. Wij handelen uw bestelling met zorg af, zodat u net zo tevreden bent met de bedrukte USB stick als de ontvangers van uw cadeau!

Uitgelicht

USB Stick Twist Type C USB stick Mini Card USB Stick Twist frosted
     
2GB vanaf € 6,42
8GB vanaf € 6,76
2GB vanaf € 6,11
8GB vanaf € 6,45
2GB vanaf € 3,63
8GB vanaf € 3,97