USB sticks met logo; de perfecte manier om je bedrijf te presenteren

02-08-2018
Blog-03-10-2018.jpg

Welke promotieactie kun je op originele wijze inzetten en nog belangrijker; hoe breng je de boodschap zo volledig mogelijk over? Leuke vraagstukken voor marketeers om goed over na te denken. Denk echter niet te lang na, want USB-sticks zijn dé oplossing. Kies dus voor USB-sticks met logo en maak op bijzondere wijze reclame voor jouw bedrijf.

Huisstijl hoog in het vaandel

Een belangrijke taak van de marketeer is huisstijlbewaking en dat valt niet altijd mee, een kleur blauw die nét even iets lichter is dan de kleur uit je logo bijvoorbeeld, vaak is het niet anders... Toch is het voor USB-sticks een ander verhaal. Neem onze USB-stick Twist waarbij wij de behuizing in eigen PMS-kleur kunnen laten maken. Om het geheel nog verder af te maken, kunnen wij de metalen clip ook nog eens bedrukken met jouw logo. Dit gebeurt natuurlijk eveneens in de originele PMS-kleuren.

De digitale boodschap overbrengen

Is de uitstraling ‘voor het oog’ naar wens? Dan is er nog een extra mogelijkheid om een digitale boodschap mee over te brengen. USB-sticks beschikken ook nog over de mogelijkheid om data op te slaan soms wel tot maar liefst 64 GB. Deze opslag leent zich uitstekend om extra bedrijfsinformatie te delen waaronder productvideo’s, brochures, prijslijsten, catalogussen of andere grote bestanden. Deze data is overigens ook te beveiligen waardoor het niet verwijderd en/of gewijzigd kan worden.

Functioneel gebruiksvoorwerp

Ook voor de ontvanger zijn USB-sticks functionele gebruiksvoorwerpen. Op de werkvloer de ideale dataoverdrager van de ene PC naar de andere - of juist van het werk naar huis. Ook op privévlak is de USB-stick niet meer weg te denken… Je favoriete muziek opslaan of juist wat familiefoto’s aan je schoonouders laten zien; de USB-stick maakt het allemaal mogelijk. Deze stick is ook vandaag de dag erg praktisch en wordt erg vaak ingezet.

Alles bij elkaar genomen: je kunt jouw bedrijf middels USB-sticks op ultieme en functionele wijze presenteren.

Uitgelicht

USB pen Laserpointer Mini USB stick Litra USB stick Bot
     
2GB vanaf € 3,64
8GB vanaf € 3,65
2GB vanaf € 1,91
8GB vanaf € 2,03
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,01