USB sticks met wachtwoordbeveiliging

22-09-2011
USB-sticks-wachtwoordbeveiliging-.jpg

Eens in de zoveel tijd duikt er in de krant een bericht op dat een politicus of overheidsmedewerker onzorgvuldig is geweest met zijn of haar documenten of belangrijke bestanden. Dit kan soms leiden tot grote problemen. Onder het mom van "Better safe then sorry" is het vanaf nu bij Usbstick.nl ook mogelijk om USB sticks met wachtwoordbeveiliging te bestellen.

USB sticks zijn klein en licht en heel handig in het gebruik, maar daardoor helaas ook makkelijk kwijt te raken. Dit gebeurt ook regelmatig bij politici of ambtenaren, waardoor gevoelige informatie op straat komt te liggen. Gelukkig kunt u bij usbstick.nl ook USB sticks met wachtwoordbeveiliging bestellen. Mocht u voortaan onverhoopt uw USB stick laten slingeren, dan kan niemand de bestanden die erop staan lezen.

USB sticks met wachtwoordbeveiliging zijn ook erg geschikt om weg te geven als relatiegeschenk, bijvoorbeeld bij de overheid. Ook met beveiliging zijn de sticks bij onze groothandel te bestellen in alle denkbare modellen, vormen en kleuren. Het is ook mogelijk een USB stick te laten maken naar uw eigen ontwerp. Alle USB-sticks zijn te bedrukken met het door u gewenste logo of de door u gewenste tekst of slogan.

Uitgelicht

USB memory stick Bamboo Rubberen armband met usb stick
   
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,45