USB sticks met wachtwoorden

29-03-2013
usbwachtwoorden-156.jpg

“Uw wachtwoord wordt niet herkend. Probeer het nog eens”, staat er te lezen op het computerscherm. Potverdikkie, denkt u, deze code was toch correct? Is die nu al verlopen? Of bent u misschien in de war met uw wachtwoord voor het internetbankieren, voor het mailadres, voor het zakelijk mailadres, voor de belastingdienst, de zorgverzekering, Facebook, of willekeurig welke webwinkel waar u ooit ook maar iets heeft gekocht?

U bent niet de eerste die uw account zo goed heeft beveiligd, dat u zelf buitengesloten staat.

De verleiding is groot om voortaan nog maar één wachtwoord te gebruiken voor al uw internetactiviteiten. En liefst een lekker makkelijke, dan vergeet je hem in ieder geval niet. Maar aan de andere kant zijn de verhalen van gehackte accounts en gestolen gegevens ook niet uit de lucht gegrepen. We moeten nieuwe manieren vinden om hier mee om te gaan.

Nu hoeft u heus niet zo ver te gaan om uw internetwachtwoorden te tatoeëren op uw voetzool. Er zijn makkelijker oplossingen: een usb-stick van usbstick.nl. Met uw wachtwoorden op een memory stick heeft u altijd alle informatie binnen handbereik hebben. Met één goed en degelijk wachtwoord heeft u toegang tot alle andere codes op de stick. Dat is het enige wat u voortaan moet onthouden om toegang te hebben tot al uw accounts!

Bestel nu usb-sticks voor al uw persoonlijk en zakelijk gebruik bij usbstick.nl. Nog vragen over de beveiliging van uw gegevens? Neemt u eens een kijkje op onze site voor een uitgebreid antwoord op bijna alle vaak gestelde vragen. Of kom vandaag nog in contact met de klantenservice van usbstick.nl. Ons ervaren verkoopteam kan u alles vertellen over de mogelijkheden en prijzen.

Bel voor bedrukte usb-sticks en al uw andere promotionele artikelen met 0315-632515 (Stravers Promotions). Of vul het webformulier in op onze site.

Uitgelicht

Luxe leren USB stick sleutelhanger Custom made USB sticks USB stick Manja
     
2GB vanaf € 3,31
8GB vanaf € 3,33
2GB vanaf € 3,64
8GB vanaf € 3,65
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13