USB sticks multifunctioneel

10-03-2010
Multifunctionele-USB-sticks.jpg

Ideaal voor het transporteren van documenten van de ene computer naar de ander, maar daar blijft het niet bij! Steeds meer apparatuur is uitgerust met een USB poort waar men een stick kan inpluggen, voor de meeste besturingssystemen plug&play. De meeste autoradio's en de betere tv's bijvoorbeeld beschikken over een dergelijke poort. In de auto naar up to date muziek luisteren is een koud kunstje en het branden van een muziek CD met mp3 bestanden is verleden tijd. Heeft u vakantiefoto's die u wil delen met uw vrienden en familie? Plug de USB sick in de televisie en voila!

De mogelijkheden zijn ongekend. Er zijn zelfs hometrainers waarin een USB stick gestopt kan worden zodat uw sportieve gegevens op een overzichtelijke manier in beeld gebracht worden. U kunt vervolgens de statistieken thuis bekijken en uw progressie volgen. Erg handig dus.

Behalve alle toepassingen in de privésfeer zijn de USB sticks op de werkvloer helemaal geniaal. U kunt op beurzen een presentatie en/of uw productaanbod onder de aandacht brengen door een leuk relatiegeschenk zoals de USB stick weg te geven met deze gegevens. Om ook nog eens extra in uw eigen huisstijl te blijven is het mogelijk de USB stick in uw eigen PMS kleur te laten maken en te personaliseren door er een logo op te laten drukken.

Uitgelicht

Bamboe USB-stick Twist USB stick Manja Usb stylus
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69