USB sticks ook in geschenkverpakking leverbaar

14-09-2013
usb-stick-giftbox-205.jpg

Bedrukte USB sticks zijn prachtige relatiegeschenken die in de dagelijkse praktijk veelvuldig van pas komen. Om een bedrukte USB stick als geschenk helemaal tot zijn recht te laten komen kunt u de USB stick van uw keuze in een geschenkverpakking laten bezorgen bij uw zakelijke contacten. Door de bedrukte USB stick als een mooi verpakt cadeautje weg te geven zorgt u er voor dat uw relaties zich extra bijzonder voelen. Een geschenkverpakking om een bedrukte USB stick heeft dus absoluut een toegevoegde waarde!


Bedrukte USB sticks in geschenkverpakking: de mogelijkheden


Bij usbstick.nl is er een ruime keuze aan USB sticks en usb geschenkverpakkingen. Wilt u het graag simpel houden, dan kunt u kiezen voor de kleine geschenkverpakking. Deze is voorzien van een mooi venster dat uw bedrukking direct in het oog zal laten springen. Het is ook mogelijk om een bedrukte USB stick te laten verpakken in een geschenkdoos van kunststof die voorzien is van een handige magneetsluiting. Wilt u uw relaties verblijden met een mooie USB pen die een tweeledige functie heeft? In dat geval kunt u uw cadeau laten bezorgen in een bijpassende USB pen giftbox, die een luxe elan zal verlenen aan uw reeds stijlvolle geschenk. En als u uw relaties echt in de watten wilt leggen, kunt u kiezen voor onze grote en uitgebreide geschenkverpakking, die voorzien is van een handig venster en die tevens wordt geleverd met de volgende accessoires: een nekkoord, een usb-kabel, een tools-cd en een Engelstalige beschrijving.


Laat een USB stick bedrukken en verpakken bij usbstick.nl


Heeft u besloten om een van de kwalitatieve USB sticks uit het aanbod van usbstick.nl weg te geven als bedrukt usb relatiegeschenk en kiest u ook voor een mooie geschenkverpakking? Dan kunt u er van op aan dat uw relaties een hoogwaardig bedrukte en mooi verpakte USB stick zullen ontvangen!
Bij het aanvragen van een product kunt u een keuze maken uit de geschenkverpakkingen die voor de door u gewenste USB stick beschikbaar zijn. Sommige verpakkingen zijn namelijk niet geschikt voor alle artikelen. U kunt op eenvoudige wijze aangeven naar welke geschenkverpakking uw voorkeur uitgaat.

Uitgelicht

USB stick Bouwsteen USB memory stick Conga Lichtgevende USB stick sleutelhanger
     
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,01
2GB vanaf € 2,65
8GB vanaf € 2,69
2GB vanaf € 2,65
8GB vanaf € 2,69