USB-sticks van leer

05-11-2013
leren_usbstick.jpg

De USB-sticks die u op USBstick.nl vindt zijn van vele soorten. Erg bijzonder zijn bijvoorbeeld de USB-sticks die je niet direct als zodanig zou herkennen. Dit zijn de zogenaamde ‘specials’. Hier vindt u USB-sticks zo gek als u ze niet kunt bedenken. Wie voor een eco-vriendelijke uitstraling gaat, kiest wellicht voor USB-sticks van hout. USB-pennen zijn erg in trek in de zakelijke hoek: functioneel en stijlvol. Wie voor nog meer stijlvol gaat, kiest direct voor leren USB-sticks.

De juiste uitstraling door leer

USB-sticks van leer zijn niet voor niets een van de meest stijlvolle USB-sticks die USBstick.nl in haar brede assortiment heeft. Leer is een natuurproduct dat gebruikt wordt voor vele gebruiksproducten en accessoires. Portemonnees, horlogebandjes, riemen, schoenenÂ… Etc. Allen krijgen ze de luxueuze en modieuze uitstraling door het gebruik van leer.

De lederen USB-sticks van USBstick.nl dragen dan ook namen als ‘Luxury’ en ‘Exclusive’. Maar dat zegt meer over de uitstraling van deze artikelen dan over hun prijs! Want met deze luxe producten kunt u op elk moment met trots uw USB-stick te voorschijn halen. In plaats van een simpele, kunststoffen USB-stick. Zo valt dit voorwerp niet langer uit de toon bij uw zakelijke uitstraling. Ook zijn deze USB-sticks perfect om te schenken aan zakelijke relaties. Een prachtige USB-stick in leren houder zal indruk maken en uw naam doen onthouden.

Ook leer wordt bedrukt

En net als onze andere artikelen zijn ook deze USB-sticks gewoon te voorzien van bedrukking! Door blinddruk of standing worden de leren producten op professionele wijze bedrukt met uw logo, naam of bedrijfsgegevens. Ideaal dus als promotie-artikel, of om de uitstraling van uw USB-sticks nog net wat zakelijker te maken. Zoekt u USB-sticks die niet de uitstraling van saai gebruiksproduct hebben, maar ook zakelijk en stijlvol zijn? Leer onze leren USB-sticks kennen!

Uitgelicht

USB stick Vliegtuig Houten USB stick Twist USB sleutel Home
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18