USB sticks verliezen is verleden tijd met handige sleutelhanger sticks

17-07-2013
sleutel-usb-180.jpg

Zowel mannen als vrouwen kennen dit wel: dankzij een veel te volle aktetas, koffer, schoudertas of bedrukte rugzak is er weer eens een USB stick kwijtgeraakt. Overal gezocht, tas binnenstebuiten gekeerd, maar die usb stick is nergens te bekennen.

Bedrukte USB stick kwijt

Waarschijnlijk is de verloren usbstick ergens eruit gevallen, of tussen oude boterhamzakjes blijven steken en in de prullenbak belandt. Dit is knap frustrerend, zeker omdat een bedrukte USB stick vaak belangrijke documenten herbergt. En zie die documenten dan nog maar eens terug te vinden! De USB stick is onmisbaar voor de moderne flexwerker. Maar USB sticks zijn tegenwoordig ook zo vreselijk klein. Dat maakt dat ze eenvoudig zoekgemaakt kunnen worden. En zeker in een overvolle tas.

Perfecte oplossing: usb stick sleutelhanger

Maar ook op een bureau kan een USB stick makkelijk verdwijnen tussen paperassen en kantoorartikelen. Een geweldige oplossing voor dit probleem is simpel maar doeltreffend: de USB stick sleutelhanger die aan iedere sleutelbos gehangen kan worden! Dankzij een handig ringetje, haakje of touwtje verdwijnt er geen enkele USB stick meer. Zo’n praktisch stickje is superleuk als bedrukt usb relatiegeschenk: ze gaan namelijk jaren mee!

Bij usbstick.nl hebben we een leuke collectie USB sticks die als sleutelhanger zijn verpakt. Een veel verkocht exemplaar is de platte en hippe usb sleutel, die perfect bij de rest van uw sleutelbos past. Ook de Practica en de Keyring zijn ideaal voor aan iedere sleutelbos.

Als u op zoek bent naar een originelere variant zijn de gloeilamp en onze grappige midgets goede keuzes. Welke stick u ook kiest om aan uw klanten en relaties te schenken, wij bedrukken de USB stick met uw logo zodat u goed op zult vallen. Uw klanten en relaties zullen de door u geschonken USB stick niet kwijtraken. En uw bedrijf wordt ook niet uit het oog verloren natuurlijk!

Heeft u de perfecte te bedrukken usb stick in het assortiment van usbstick.nl gevonden, dan zorgen wij voor de bedrukking er op. Dat kan uw logo zijn of een tekst. In alle gevallen ontvangt u van ons een proefdruk voordat wij tot het bedrukken van de usb zelf overgaan.

Vraag vrijblijvend een offerte op: 0315-632515.

Uitgelicht

USB geheugenstick Spuit USB stick Bouwsteen USB stick Mini Card
     
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65