USB sticks voor de vrije goede vrijdag

06-03-2014
Goede Vrijdag.jpg

De vrijdag voor Pasen heet Goede Vrijdag. Op deze vrijdag herdenken de christenen de dood van de zoon van God, de here Jezus Christus, oftewel Jezus. Voor vele niet christelijke mensen betekent Goede Vrijdag vaak echter niets meer dan een extra vrije dag. Zowel basis- als middelbare scholen, overheidsinstellingen en gemeente- en provinciehuizen zijn gesloten op deze dag. En ook met Pasen zijn veel Nederlanders vrij.

usb sticks voor de vrije dagen

Heeft u een bedrijf en wilt u uw werknemers of zakenrelaties wat extra’s meegeven met deze extra vrije dagen? Dan heeft usbstick.nl misschien wel wat u zoekt! In haar assortiment heeft usbstick.nl namelijk vele soorten USB-sticks die u naar wens kunt laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Zo heeft u een origineel, leuk en bovenal handig relatiegeschenk dat uw relaties erg zullen waarderen, maar heeft u ook een excellent promotieartikel in handen, die de naamsbekendheid van uw bedrijf zal vergroten.  

Zo heeft usbstick.nl USB-stick sleutelhangers, waarmee u behalve uw sleutels ook uw data, foto’s en filmpjes bij de hand heeft. Zo raakt u uw bestanden nooit meer kwijt en kunt u ze bovendien overal mee naartoe nemen.
Ook de pennen met een ingebouwde USB-stick zijn erg praktisch en bovendien erg origineel. Zo heeft u niet alleen maar altijd een pen op zak, maar ook nog al uw bestanden. Bovendien zijn uw bestanden veilig op een USB-stick, deze crasht immers nooit, wat natuurlijk weleens voorkomt bij een computer.

Usbstick.nl staat garant voor een goede service en klantvriendelijkheid. Voor vragen kunt u de site raadplegen of bellen naar het telefoonnummer 0315-632515.

Uitgelicht

Houten USB stick Twister Houten USB stick Environment met nekkoord USB stick Shirt
     
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61