USB-sticks voor op reis

21-06-2013
miniusbstick-164.jpg

In dit tijdperk met een overvloed aan reismogelijkheden reist men wat af. Of het nou met de trein naar het werk is, met de auto naar familie, met het vliegtuig naar de vakantiebestemming, met de bus naar een vriend of vriendin: iedereen reist wel eens.

Een reis kan kort zijn, maar sommige reizen duren lang. En ja, wat moet er dan tijdens zo’n reis gedaan worden om de tijd te doden? Uit het raam staren, sms’en of bellen of gewoon dagdromen behoren tot de mogelijkheden. Maar de tijd waarin iemand reist zou ook nuttig gevuld kunnen worden, bijvoorbeeld door te gaan werken. Denk bijvoorbeeld aan opdrachten waarvan binnenkort de deadline nadert of het doorlezen van bepaalde documenten.

Al het werk dat via de laptop gedaan kan worden, kan hierop ook opgeslagen worden. Maar wat nou als iemands laptop crasht of gestolen wordt? Dan zijn alle documenten verdwenen. De USB-stick biedt hiervoor de oplossing. Al uw documenten kunnen opgeslagen worden op deze stick, waardoor u ze overal mee naartoe kunt nemen en ze bovendien veilig gesteld zijn met het oog op crashes van uw elektronische apparatuur.

U kunt met uw bedrijf aan uw zakenrelaties laten zien dat u ze waardeert door ze een relatiegeschenk aan te bieden. Een USB-stick zou een perfect geschenk zijn, doordat bijna iedereen wel zo’n stick zou kunnen gebruiken. usbstick.nl biedt een ruim assortiment vol USB-sticks in allerlei soorten en maten die u kunt laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Met het oog op de reizen die uw zakenrelaties wel eens maken in het dagelijks leven zou een mini USB-stick wellicht een goed idee zijn om uw relaties te schenken. Deze mini USB-stick is, zoals de naam al doet vermoeden, extra klein waardoor deze handig mee te nemen is. Kijkt u voor deze USB-sticks in pocketformaat, of voor andere USB-sticks uit ons assortiment, eens rond op usbstick.nl

Uitgelicht

USB stick huis Bamboe USB-stick Twist USB Stick Twist
     
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 2,99
8GB vanaf € 3,28