USB sticks zijn extreem handig, maar pas op met fraude!

27-06-2013
usb-examenfraude-170.jpg

Examenkandidaten in heel Nederland kregen de schrik van hun leven toen bleek dat er op een middelbare school diverse eindexamens waren gestolen en onder leerlingen waren verspreid. Omdat niet bekend was of de examens alleen op de desbetreffende school rondgegaan waren, maar misschien ook op andere scholen terechtgekomen waren, was lange tijd onduidelijk of bepaalde examens ongeldig verklaard zouden gaan worden. Voor alle eerlijke studenten op andere scholen kwam uiteindelijk het verlossende woord: alleen de leerlingen van de betrokken school moesten op voor een herexamen omdat de examens ongeldig werden bevonden.

Net als eindexamens zijn ook USB sticks soms gevoelig voor fraude. Als ze niet goed opgeborgen worden of als men ze laat slingeren kan iedereen met de opgeslagen informatie aan de haal. Toch blijven de kleine technische hoogstandjes altijd handig op kantoor en thuis. Als bedrukt relatiegeschenk zijn ze daarom meer dan ideaal!

Een USB stick sleutelhanger, voor aan iedere sleutelbos. Een leren USB stick voor een luxe uitstraling. USB sticks die tevens dienst doen als pen. Bij usbstick.nl vindt u het allemaal. En nog veel meer! Wij hebben een groot assortiment met prachtige, grappige en superhandige USB sticks. Stuk voor stuk geschikt om bedrukt te worden met uw logo en contactgegevens.

Uw klanten en relaties kunnen tegenwoordig niet meer zonder USB sticks. Kom ze daarom tegemoet en schenk ze een prachtig exemplaar, volledig naar uw wensen bedrukt. Druk ze daarbij wel op het hart dat een bedrukte USB stick met zorg behandeld moet worden. Een digitaal ongeluk zit in een klein hoekje, dus bewaar die prachtige stick extra goed. Goed voor uw klanten en goed voor de promotie van uw bedrijf!

Uitgelicht

USB stick Manja Promotie USB Memory stick Sanny USB memory stick Conga
     
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53