USB-sticks: echte geschenken met geschenkverpakkingen

03-11-2013
usb_geschenkverpakking.jpg

USB-sticks zijn geweldige relatiegeschenken. Met een USB-stick geef je een eigentijds cadeau, dat voor lange tijd gebruikt zal worden door je relatie. Je kunt er ook zelf veel informatie over je bedrijf op kwijt die je met je relaties wilt delen. Maar een USB-stick mist soms wel wat, als gift. Een simpele USB-stick overhandigen is geen feestelijk gebeuren. Tenzij je hem leuk verpakt natuurlijk. Voor onze bedrukte USB-sticks zijn ideale cadeauverpakkingen beschikbaar!

Van weggevertje tot cadeau

Er zijn gemakkelijk vele reden op te noemen waarom de USB-stick zo’n goed relatiegeschenk is. Een USB-stick wordt bijvoorbeeld maar zelden weggegooid. Altijd is ‘ie wel ergens bruikbaar voor. Van bedrijfspresentaties tot juist persoonlijke materialen, zoals je vakantiefoto’s of muziekcollectie. Het gebruiken van meerdere USB-sticks is inmiddels geen zeldzaamheid meer. USB-sticks zijn trendy en modern. Bovendien zijn ze handzaam en niet al te duur. Je kunt ze dus gemakkelijk weggeven aan werknemers, vrienden, goeie klanten en zakelijke relatie’s. Toch zul je het soms wat formeler willen doen. Een USB-stick als cadeau aanbieden, als bedankje of juist als felicitatie. USB cadeauverpakkingen zijn dan ideaal!

Door uw USB-sticks in een mooi doosje te presenteren, krijgt het geschenk alle stijl en uitstraling die een echt cadeau verdient. Niets houdt u meer tegen om een mooie stick cadeau te doen tijdens een borrel of na het sluiten van een contract. De USB-stick is niet langer een simpel gebruiksvoorwerp, maar een duurzaam, trendy cadeau met een luxe uitstraling.

Het gaat om de presentatie

Op USBstick.nl vindt u precies de geschenkverpakkingen waarin u de USB-sticks vol trots kunt presenteren. De kunststoffen geschenkdoos met magneetsluiting garandeert bijvoorbeeld deze luxe uitstraling van uw relatiegeschenk. De doos heeft een inleg waar de USB-stick precies in past. De grote geschenkverpakking behuisd zelfs een aantal handige USB-accessoires, zoals een nekkoord. Bovendien zijn deze doosjes zelf ook te bedrukken, net als de stick. Kleed uw bedrukte USB-sticks dus netjes aan met deze mooie geschenkverpakkingen.

Uitgelicht

Mini USB stick Shuffle Houten USB stick Potlood USB stick Manja
     
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18
2GB vanaf € 3,57
8GB vanaf € 3,86
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36