Uitnodigingen verstuurt u per usb stick

26-06-2013
uitnodiging-usb-169.jpg

Het is weer zo ver: party time! Uw bedrijf bestaat alweer tien jaar; de jaren zijn voorbij gevlogen en u bent trots op wat u heeft bereikt. Zeker in het huidige economische milieu! En dat mag dan ook gevierd worden met alle collega’s. Bent u op zoek naar een creatieve manier op uw uitnodigingen te versturen? USBstick.nl heeft dé oplossing!

Uitnodigingen op usb sticks versturen

Creëer uw eigen uitnodiging in Word, Photoshop of een ander programma waarmee u bekend bent. Bestel op usbstick.nl divers gekleurde, geanimeerde of mini USB-sticks voor al uw werknemers, laat deze bedrukken en plaats uw uitnodiging op de bedrukte usb sticks. Zodra uw collega de stick in ontvangst neemt zal hij of zij de uitnodiging vinden en aangenaam verrast zijn!

Natuurlijk kunt u dit idee ook uitstekend gebruiken in de borm van een relatiegeschenk aan uw klanten. In één keer bereikt u niet alleen uw klanten met een origineel geschenk, u geeft ze ook een uitnodiging tot een seminar of andere bijeenkomst die u organiseert. Door de usb sticks met uw bedrijfsnaam of logo te laten bedrukken ontstaat er ook nog eens een ideaal promotiemiddel waarmee u ook leads kunt creëren!

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden van usb sticks zijn eindeloos. Usbsticks zijn natuurlijk in eerste instantie bedoeld voor dataopslag, maar vormen ook een prachtig promotiemiddel. Uitnodigingen versturen, presentaties verspreiden; met de bedrukte USB-stick kan het allemaal. In het huidige milieu wordt u uitgedaagd uw bedrijf anders te profileren en te promoten op de markt, zodat u de volgende tien jaar ook weet te halen. En wat is origineler dan een uitnodiging op een USB-stick?

Wilt u advies bij het maken van uw keuze, neem dan contact op met onze klantenservice: 0315-632515.

Uitgelicht

Mini USB stick Shuffle USB memory stick Bamboo USB stick Nekkoord
     
2GB vanaf € 2,98
8GB vanaf € 3,18
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,61