Universele usb sticks

04-05-2014
usb stick universeel.jpg

Er bestaan een heleboel verschillende soorten te bedrukken usb sticks en ook veel soorten usb connectoren. Zeven om precies te zijn. En dat laatste maakt, dat de we altijd aan het zoeken zijn naar de juiste openingen bij de juiste usb connectoren. En dat kost tijd. En zorgt voor irritatie. Het wordt dus tijd voor een universele usb connector.

Universele usb sticks en usb aansluitingen

Wat zou het mooi zijn als je niet meer voor elk apparaat een andere type connector nodig hebt. En nog mooier; als je niet hoeft te draaien met je usb stick of andere usb aansluiting om de juiste manier van insteken te ontdekken. Het kan als we overstappen op een universele usb aansluiting van het type C. Dit type C is verticaal symmetrisch en lijkt op de ovalen Micro USB-plug, maar is iets groter en dikker en heeft aan beide zijden contactpunten. Bij de juiste manier van plaatsing klinkt een klikgeluid ter bevestiging.

Nog even geduld - de universele usb stick komt er aan

Usbstick.nl heeft een ruim assortiment aan USB sticks, in leuke en grappige vormen. Allemaal te bedrukken in onze eigen drukkerij. Zodra de universele usb stick op de markt verschijnt zullen wij uiteraard ook overstappen. Wij houden u op de hoogte!

Usb sticks zijn mooi te bedrukken met uw naam of logo en weg te geven als bedrukt relatiegeschenk. Ideaal om uit te delen op een beurs bijvoorbeeld. Zo maakt u op eenvoudige, goedkope wijze reclame voor uw bedrijf. En u weet zeker, dat het usb premium lang gebruikt zal gaan worden. Het is immers een nuttig weggevertje.
Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment usb sticks. Vindt u niet wat u zoekt, neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij met u mee kunnen denken: 0315-632515.

Uitgelicht

Luxe leren USB stick sleutelhanger Promotie USB Memory stick Sanny USB memory stick Conga
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 3,07
8GB vanaf € 3,36
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53