Up in the air

30-12-2013
usb poppetje.jpg

Jaarlijks worden er van en naar de grootste luchthaven van ons land, het indrukwekkende Schiphol bij Amsterdam, zo’n 50 miljoen passagiers vervoerd. Een duizelingwekkend aantal dat verdeeld wordt over ongeveer 500.000 vluchten. We kunnen ons voorstellen dat een luchthaven als Schiphol dit alleen kan doen door een gestroomlijnd geheel te zijn waarbij al het personeel ontzettend goed op elkaar ingespeeld is. Grondpersoneel, luchtverkeersleiders en natuurlijk de mensen in de vliegtuigen: de stewardessen, stewards, co-piloten en piloten. Vooral in de altijd drukke vakantieperiode gaan er heel wat medewerkers met de passagiers mee de lucht in. Niet alleen om de vliegtuigen te besturen, maar ook om ervoor te zorgen dat de passagiers een prettige vlucht hebben en het hen aan niets ontbreekt. Wat drinken, wat eten, een tijdschriftje of een nekkussen, de stewards en stewardessen staan voor iedereen klaar. Voor alle bedrijven die op wat voor manier dan ook te maken hebben met de luchtvaart, of bedrijven die de luchtvaart als symbool willen gebruiken voor hun relatiegeschenken hebben we bij Usbstick.nl grappige USB stick poppetjes Dudes. Verkleed als piloot of stewardess zijn deze reclame USB sticks een gegarandeerd succes!

De USB stick poppetjes Dudes staan voor u klaar

Het gebruiken van een USB stick mag best samengaan met een glimlach. De olijke Dudes zullen zonder twijfel een lach op de gezichten van uw klanten en relaties toveren. Wanneer ze de met uw logo bedrukte USB sticks krijgen, maar natuurlijk ook bij ieder gebruik. Al onze Dudes – naast de piloot en de stewardess hebben we onder andere een kerstman, een chirurg en een politieman in ons assortiment – hebben namelijk beweegbare armpjes en beentjes waardoor er zelfs naar hartenlust mee gespeeld zou kunnen worden. Voor data-opslag zijn ze echter het meest geschikt natuurlijk! Verwijder het hoofd en de USB connector wordt zichtbaar. Zo eenvoudig is het.

De Dudes maken graag reclame voor u

De USB stick poppetjes Dudes zijn de ideale metgezel om uw klanten en relaties een mooi geschenk te geven en om reclame voor u te maken. De USB sticks bedrukken is zeer eenvoudig. Uw logo, uw adres of een andere boodschap, de Dudes kunnen alles aan. Wat de Dudes overigens tot de ideale relatiegeschenk USB sticks en reclame USB sticks maken is dat ze in een mooie geschenkverpakking worden geleverd. Een prachtig cadeau dus waar de ontvanger nog jarenlang veel plezier van zal hebben!

Uitgelicht

Laptopset met USB stick USB-stick Venice Recycle USB Sticks Venice
     
2GB vanaf € 4,39
8GB vanaf € 4,65
2GB vanaf € 3,32
8GB vanaf € 3,57
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,49