Usb speelgoed

13-02-2013
vliegtuigusb-115.jpg

Bij usbstick.nl hebben we de leukste, gekste en grappigste USB-sticks die er te vinden zijn! Zo zijn er bijvoorbeeld allerlei grappige poppetjes, waarmee uw kind, neefje of nichtje ongetwijfeld zou willen spelen. Met de zakenman bijvoorbeeld, net als papa! Ook zijn er USB-sticks in de vorm van vliegtuigjes te verkrijgen, waardoor het wel erg leuk wordt om de hele kamer door de scheuren met het vliegtuig in de lucht, luidkeels motorgeluiden makend en helemaal in een eigen wereldje te belanden. Het inlevingsvermogen van kinderen is geweldig, maar niet altijd even praktisch…

Wanneer u uw personeel of klanten een handig relatiegeschenk cadeau wilt doen, maar toch met een vleugje humor en een flinke knipoog naar het kind in iedereen: geef ze dan een USB-stick special cadeau! Geef alleen wel even door dat de USB-stick onmogelijk is voor kinderen om te weerstaan, dus dat de stick wel goed opgeborgen moet worden wanneer er kinderen in de buurt zijn! Maar zoals al gezegd werd: het kind zit nog in iedereen, ongeacht de leeftijd... Dus waar is de USB-stick eigenlijk wél veilig?

Wilt u de sfeer op kantoor wat gezelliger, meer ontspannen maken? Met de USB-stick specials zult u zien dat ook uw personeel de verleiding op den duur niet zal kunnen weerstaan en al snel met een telefoon in de ene en de leuke USB-stick in de andere hand stiekem zit te spelen. Een slim geschenk, ideaal voor bedrijven waarbij veel met computerapparatuur gewerkt wordt, maar daarnaast ook een enorm leuk geschenk, waarmee niet alleen uw personeel of klanten zich zullen vermaken, maar de kinderen om hun heen ook enthousiast zullen worden!

Uitgelicht

USB memory stick Bamboo USB stick huis USB memory stick Conga
     
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53