Usb sticks zijn er ook van leer!

12-09-2014
leer usb stick.jpg

Op zoek naar een luxe relatiegeschenk of een originele manier om uw bedrijfsgegevens op digitale wijze onder de aandacht te brengen? Dan zijn leren USB sticks precies wat u nodig heeft. Maar om usb sticks weg te geven met een net wat chiquere uitstraling zijn onse lederen varianten de perfecte keuze! Een logo of slogan kunnen wij bedrukken of stansen in het leer van de leren USB stick. Uiteraard voorzien van snelle USB 2.0 chip met 10 jaar garantie.

Luxe USB memory stick Exclusive

De USB memory stick Exclusive is een schitterend uitgevoerde usb-stick van roestvrijstaal afgewerkt met leder. De usb stick uitgerust met uw logo of reclametekst in blinddruk is een niet te vergeten cadeau voor iedereen. Uitgerust met een A-kwaliteit USB chip verzekerd van vele jaren gebruikersplezier. Leverbaar in bruin of zwart leder.

Luxe leren USB stick sleutelhanger

Altijd uw gegevens bij de hand met deze handige USB stick sleutelhanger vervaardigd uit leder en voorzien van verchroomd metalen accenten. De connector zit beschermd achter een middels drukknoop afsluitbaar flapje. Het leer is te voorzien is van een blinddruk (stansen) met uw logo of reclametekst of u kunt ervoor kiezen om uw logo te laten bedrukken in uw huisstijlkleur. De usb stick sleutelhanger is leverbaar in bruin of zwart leder. Geef uw kleurkeuze aan.

Luxe leren USB stick Luxury

Een ideaal relatiegeschenk voor uw relaties is onze in leder uigevoerde usb memory stick "Luxury"Deze memorystick heeft een leren houder waardoor de stick een luxe uitstraling mee krijgt. Uw logo of reclame kunnen wij op het leren foudraal drukken of stansen.

Uitgelicht

Full colour USB stick Button Paris USB pennen met usb stick Full colour USB stick Doming
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,78
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52