Uw eigen herinnering aan de inhuldiging van de koning

15-03-2013
usbkoningin-145.jpg

Koningin Beatrix heeft aangekondigd dat zij op 30 april 2013 de troon zal overdragen aan haar zoon Willem-Alexander. Het programma van deze feestelijke dag is inmiddels bekendgemaakt: om 10.00 uur zal koningin Beatrix officieel aftreden en om 11.30 uur houden zij en de nieuwe koning Willem-Alexander een toespraak op het balkon. Om 14.00 uur begint dan de officiƫle inhuldiging van Willem-Alexander.

Deze historische gebeurtenis is niet alleen van groot belang voor de Nederlandse geschiedenis, maar ook voor het bedrijfsleven. Ieder bedrijf speelt met reclames of andere acties in op de troonswisseling. Daar kunt u toch niet bij achterblijven? Speel daarom nu in op de troonswisseling met een custom made usb-stick. U kunt een usb-stick ontwerpen die volledig in de vorm van uw producten is, maar ook een in de vorm van bijvoorbeeld een kroontje.

Welke vorm u ook kiest, iedereen zal het leuk vinden om met dit usb relatiegeschenk een mooie herinnering aan deze speciale dag te hebben. Of uw zakenrelaties nu die dag vieren als een traditionele Koninginnedag op de vrijmarkt of dat zij in Amsterdam langs de route die de nieuwe koning naar de Nieuwe kerk aflegt staan, ook voor hen zal het een speciale dag zijn. Met een usb-stick kunt u hen helpen deze dag nooit meer te vergeten. Natuurlijk kunt u ook deze usb-sticks laten bedrukken met uw logo, of misschien heeft u wel een prachtige slogan verzonnen die uw bedrijf in verband brengt met de inhuldiging van de koning. Met zo’n bedrukte usb-stick zullen uw zakenrelaties zich niet alleen de dag van de inhuldiging van Willem-Alexander herinneren, maar ook uw bedrijf.

Er zijn veel verschillende vormen van usb-sticks te kiezen, zoals een usb-stick aan een sleutelhanger en ze zijn in allerlei kleuren leverbaar. Waar uw zakenrelaties hun nieuwe usb-stick ook gebruiken, het is een handig relatiegeschenk dat voor iedereen altijd wel ergens van pas komt. Daarom is een bedrukte custom made usb-stick het ideale geschenk om in te spelen op de nieuwe koning. Stuur snel uw ontwerp en uw logo of slogan in om uw relaties op tijd deze herinnering aan de bijzondere dag aan te kunnen bieden.

Uitgelicht

USB stick Vliegtuig Houten USB stick Twist USB stick huis
     
2GB vanaf € 3,40
8GB vanaf € 3,69
2GB vanaf € 3,24
8GB vanaf € 3,53
2GB vanaf € 4,23
8GB vanaf € 4,52