Uw identiteit, uw USB stick

30-11-2012
uw-identiteit-uw-USB-stick.jpg

U weet goed wie u bent en wat u wilt, en dat wilt u natuurlijk altijd aan iedereen uitstralen. Daarom is het van belang dat uw spullen passen bij uw identiteit. Een USB stick, bijvoorbeeld, kan naadloos aansluiten op uw persoonlijke voorkeuren en bezigheden. Een USB stick kan namelijk veel meer zijn dan een opslagplaats voor uw belangrijkste documenten.

Bij USBstick.nl wordt rekening gehouden met uw wensen. Zoekt u een leuk, handig relatiegeschenk dat de identiteit van uw bedrijf goed weergeeft, dan vindt u bij USBstick.nl wat u zoekt. Er zijn strak gevormde, standaard USB sticks beschikbaar, maar u kunt ook gaan voor een luxe leren USB stick sleutelhanger. Wilt u uw cadeau nog meer persoonlijkheid geven, dan kunt u kiezen voor een originele USB stick creditcard. Of maak uw relaties blij met een van de USB stick specials, zoals een USB stick bouwsteen, een rubberen armband met USB stick of een USB stick taart. In het brede aanbod van USBstick.nl vindt u ongetwijfeld een stick die uw identiteit het beste uitstraalt.

Wilt u dat uw relatiegeschenk nog meer aansluit bij de identiteit van uw bedrijf, laat de stick dan bedrukken met uw logo. Dit is een subtiele, duurzame vorm van promotie. Want aangezien uw relaties de USB stick regelmatig zullen gebruiken, zullen zij ook veelvuldig aan uw bedrijf herinnerd worden. Een dergelijke reclame zal de naamsbekendheid en reputatie van uw bedrijf natuurlijk ten goede komen.

Heeft u besloten welke USB stick uw nieuwe bedrukte relatiegeschenk wordt? Dan zorgt USBstick.nl voor een goede afhandeling van uw bestelling. Levering is efficiƫnt en kan op uw verzoek versneld worden. En uiteraard kunt u altijd rekenen op een prima service!

Uitgelicht

USB pen Elegance USB stick Camera USB Stick Twist
     
2GB vanaf € 3,65
8GB vanaf € 3,90
2GB vanaf € 3,48
8GB vanaf € 3,74
2GB vanaf € 3,15
8GB vanaf € 3,41