Vakantiekiekjes veilig bewaren op een usb stick

24-06-2013
usbfoto-167.jpg

Let the sun shine! De zomer komt er weer aan. Dit betekent dat vele Nederlanders op vakantie gaan om bij te komen van het drukke werkbestaan. Er zijn genoeg vakantiebestemmingen om eens even goed te kunnen ontspannen: Frankrijk, Spanje, Denemarken of misschien wel een land buiten Europa. En overal kan de usb stick gebruikt worden.

Een usb stick; onmisbaar voor het opslaan van uw vakantiefoto's

Op vakantie worden stedentrips gehouden, musea bezocht, op witte stranden gezond -met op de achtergrond een helderblauwe zee, bergen beklommen, dierenparken bezocht en ga zo maar door. In elk geval gebeurt er op zo’n vakantie genoeg om foto’s van te kunnen maken. Deze foto’s zijn bij thuiskomt uiteraard leuk om te laten zien aan familie, kennissen en vrienden zodat zij kunnen zien wat u allemaal beleefd en gezien heeft. Maar ook voor uw eigen ‘archief’ is het fijn om foto’s te hebben van uw onvergetelijke vakantie. Zo kunt u op elk moment, wanneer u maar wilt, terugdenken aan die vakantie door het bekijken van de gemaakte foto’s. Eerste benodigheid: fototoestel. Tweede: een bedrukte usb stick.

Usb sticks als backup

In het verleden moesten foto’s afgedrukt worden, wilde men ze kunnen bekijken. Nu, in dit technologische tijdperk, kunnen foto’s op een schijf in de camera opgeslagen worden en kunnen de kiekjes op vele plaatsen bekeken worden: op laptops, televisies, via beamers etc.
Een voordeel van deze ‘elektrische foto’s’, is dat u ze op een USB-stick kunt (laten) zetten zodat u ze makkelijk kunt reproduceren en ze veilig zijn in het geval van bijvoorbeeld een camera- of computercrash. 

U kunt uw zakenrelaties -met het oog op de komende zomer (en de vakanties)- zo’n USB-stick als relatiegeschenk aanbieden. Een erg origineel en bovendien handig cadeau, waarop uw zakenrelaties hun vakantiefoto’s op op kunnen slaan. Op usbstick.nl kunt u USB-sticks in allerlei soorten en maten vinden, die u bovendien kunt laten bedrukken met uw bedrijfslogo zodat de ontvangers van uw geschenk weten van wie het komt. Bovendien kan de bedrukte USB-stick de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten doordat anderen de USB-stick ook onder ogen kunnen krijgen en zo de naam van uw bedrijf zullen zien.

Uitgelicht

Paris USB pennen met usb stick Houten USB stick Future met sleutelhanger Ronde ECO USB-stick
     
2GB vanaf € 3,64
8GB vanaf € 3,65
2GB vanaf € 2,65
8GB vanaf € 2,69
2GB vanaf € 2,07
8GB vanaf € 2,13